ISÄNPÄIVÄN SUOSIKKILAHJAKORTIT

Suositut Isänpäivän lahjakorttipakettimme ovat jälleen myynnissä!
Näitä erikoishintaisia lahjakortteja myymme 10.11.2017 asti sekä paikan päällä että sähköisesti.

 

Uutuustuote: Salikortti

Olemme kehittäneet asiakkaidemme toiveiden pohjalta salikortin Pateniemen toimipisteessämme sijaitsevalle yksityiselle pt-studiollemme. Salikortilla pääset treenaamaan itseksesi maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8-18 välillä ja tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8-16 välillä sekä lauantaisin klo 9-15 välillä.

Olemme kehittäneet asiakkaidemme toiveiden pohjalta salikortin Pateniemen toimipisteessämme sijaitsevalla yksityiselle pt-studiollemme. Salikortilla pääset treenaamaan itseksesi maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8-18 välillä ja tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8-16 välillä sekä lauantaisin klo 9-15 välillä.*

Voit ostaa kuukausikortin 30 eurolla tai 10 kerran kortin 45 eurolla. Mikäli Pateniemen kuntosalimme ei ole sinulle entuudestaan tuttu etkä ole saanut esimerkiksi fysioterapian ohessa opastusta laitteiden käyttöön, varaa ensin aika laiteopastukseen. Opastuksen aikana näytämme, miten kuntosalimme laitteita käytetään oikein ja turvallisesti. Laiteopastuspaketti sisältää ohjauksen ja 5 salikertaa ja sen hinta on 79 euroa.

Pateniemen kuntosalista löydät välineistön niin toiminnalliseen kuin laitetreenaamiseenkin. Käytössänne ovat mm. Hur:n paineilmalaitteet.

Kysymyksiä Salikortista? Soita meille puh. 020 734 2090 tai laita sähköpostia tommi.tahtinen@easymove.fi

Lue lisää Salikortistamme täältä.

*Pidätämme oikeuden muutoksiin.


 

Esittelyssä Shockwave -paineaaltohoito:

Fysioterapeuttimme saivat uuden työkalun tammikuussa 2017 Pateniemen toimipisteelle. Kyseessä on Shockwave eli paineaaltohoitolaite, jonka voit kuulla säksättävän hoitohuoneissamme. Paineaaltohoidossa hoidetaan kehosta löytyviä kipualueita. Laite luo tietyllä taajuudella ja voimalla paineaaltoa ja tärinää, joka kohdistetaan pehmytkudokseen.
Shockwave eli paineaaltohoito on uusi hoitomenetelmämme nivel-, jänne- ja lihasongelmien hoitoon. Paineaaltohoito on nopeaa ja tehokasta. Hoito on hyvä vaihtoehto kortisoni-injektioille tai kirurgisille toimenpiteille ja sen sivuvaikutukset ovat vähäiset. Hoito on myös lihaksia rentouttavaa ja sopii siten hyvin myös esimerkiksi niska-hartia -alueen jännitystilojen hoitoon.

Miten se vaikuttaa kudoksessa?
Paineaaltohoito vaikuttaa siten, että aineenvaihdunta hoidettavassa kohdassa vilkastuu, mikä parantaa kudoksen hapensaantia mm. uudissuonitusta lisäämällä ja ympäröivää lihaksistoa rentouttamalla. Tämä johtaa kivun lievittymiseen ja tulehduksen vähenemiseen. Paranemisprosessi alkaa jo hoidon aikana ja jatkuu hoidon jälkeen.

Mitä hyötyä paineaaltohoidosta on?
Paineaaltohoidon avulla on mahdollista päästä tavallista nopeammin kivuista tai niveljäykkyydestä eroon. Kun kivusta ja jäykkyydestä päästään nopeammin eroon, päästään nopeammin hoitamaan myös kivun aiheuttanutta syytä, kuten esim. nivelen virheasentoa tai väärää kuormitusmallia.

Millaista paineaaltohoito on?
Paineaaltohoito niin kuin kaikki muukin fysioterapia aloitetaan fysioterapeutin arviolla ja tutkimisella asiakkaan tilanteesta. Yksi paineaaltohoito kestää noin 5-15 minuuttia ja hoidon vaikutukset asiakas huomaa heti. Useimmiten Shockwave-hoitoa on optimaalisinta käyttää osana muuta fysioterapiaa.
Hoidossa kudoksiin kohdistetaan mekaanisesti tuotettua, korkeatehoista paineaaltoa, jonka voimakkuutta säädetään vaivan mukaisesti. Hoidon aikana voi tuntua hieman kipua tai arkuutta. Myös hoidon jälkeen hoidettava kohta voi olla muutaman päivän arka. Hoitokertoja on yleensä 3-6 ja ne annetaan 5-10 päivän välein. Useimmiten kipu vähenee jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Paineaaltohoito sisältyy normaaliin fysioterapeutin vastaanottokäynnin hintaan.

Mihin paineaaltohoito sopii?
• Olkapään jännetulehdukset
• Kivulias olkapää / kalkkiolkapää
• Penikkatauti
• Akillesjänteen kiputilat
• Niska-hartia -seudun vaivat
• Tennis- ja golfkyynärpää
• Plantaarifaskiitti tai kantaluupiikki
• Hyppääjän ja juoksijan polvi ja muut jännekiinnityskiputilat
• Ylirasituksesta johtuvat lihas- ja jännevaivat
• Hitaasti tai huonosti luutuneet murtumat
• Triggerkäsittelyt
• Lihasten rentoutus

Milloin paineaaltohoitoa ei saa antaa?
• Akuutteihin vammoihin (1-7 pv:ää vanhat nyrjähdykset ja venähdykset)
• Raskaana oleville
• Jos hoitoalueella on kasvain
• Jos asiakkaalla on verenhyytymisen estolääkitys (antikoagulanttihoito) tai hyytymiseen vaikuttava sairaus (hemofilia)
• Paineaaltohoitoa ei anneta myöskään pään alueelle tai avohaavoihin