Cambridge Ohjelma

 

Miten Cambridge Ohjelma toimii?

Cambridge on 6-tasoinen painonhallintaohjelma, joka räätälöityy juuri Sinun tarpeidesi, toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelmassa edetään tasolta 1 aina tasolle 6 asti. Jokaisella tasolla nautittujen ruoka-aineiden määrä kasvaa ja jokaisella tasolla opetellaan myös oikeanlaisen ruokaympyrän koostamista ja hyvien ruokavalintojen tekemistä.

Ohjelman suositeltu aloitustaso on 1, jolloin syöt vain Cambridge aterioita. Mikäli haluat muitakin ruokia heti mukaan, voit aloittaa tasolta 2-4, jolloin syöt sekä Cambridge aterioita että jonkun verran myös muuta ruokaa (marjoja, kasviksia, kalaa, kanaa, lihaa ja täysjyvätuotteita). Mitä alemmalla tasolla olet, sitä vähemmän kaloreita päivän aikana nautit ja sitä tehokkaammin pudotat painoasi. Tasoilla 5-6 syödään enemmän muita ruokia ja vähemmän Cambridge aterioita ja harjoitellaan painonhallintaan liittyviä asioita, jotta paino ei pudottuaan tulisi enää takaisin.

Cambridge-tuotteilla ei ainoastaan laihduteta, vaan moni käyttää niitä myös tavallisen ruokavalionsa tukena. Cambridge ateriat sopivat erittäin hyvin esimerkiksi liikuntasuorituksen jälkeen nautittavaksi proteiinipitoiseksi välipalaksi tai vaikkapa kiireisen työpäivän lounaaksi.

Cambridge Ohjelma koostuu kolmesta pääelementistä: Cambridge ateriankorvikkeista, valmennuksesta ja taso-ohjelmasta. Cambridge ateriat saat helposti toimipisteestämme, jossa myös itse valmennus tapahtuu. Valmentajan avulla tutustut taso-ohjelmaan, jonka tehtävänä on opettaa sinua hallitsemaan painoasi ja syömään suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti. Cambridge Ohjelmaa kiitellään nopeaksi ja turvalliseksi laihduttamiseksi laihdutustuotteen ja valmentajan avuin.


Cambridge Valmennus käytännössä

Ensimmäisellä valmennuskerralla (n. 1h) valmentaja kartoittaa kanssasi lähtötilanteesi. Valitsette Sinulle sopivan aloitustason, otatte lähtömitat (pituus, paino ja kehonkoostumus) sekä valokuvan, johon saavutettuja tuloksia on hyvä myöhemmin vertailla. Valokuva tallennetaan vain asiakasrekisteriisi, eikä sitä julkaista missään ilman suostumustasi.

Seuraavilla käynneillä (n.20-30 min) tarkastetaan ja hiotaan rutiiniasi laihdutukseen. Kun paino alkaa tippumaan, voidaan käyntejä harventaa jokaviikkoisista korkeintaan 3 viikon välein tapahtuviin valmennustapaamisiin.

Kun olet saavuttanut tavoitteesi, voitte sopia valmentajasi kanssa seurantatapaamisia siihen asti, että tunnet varmasti hallitsevasi painoasi haluamallasi tavalla.

Cambridge-ohjelma on turvallinen ja tehokas. Apunasi painonhallinnan ja uusien liikunta- ja ruokailutottumusten polulla toimii valmentaja. Cambridge-valmentajan tehtävänä on tukea, auttaa ja huomioida juuri Sinun tarpeesi. Kaikki Cambridge-valmentajat ovat saaneet kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tuotteiden käytössä, valmennustaidoissa, taso-ohjelmissa sekä ohjelman muokkaamisessa jokaiselle henkilökohtaisesti sopivaksi. Yrityksemme omat Cambridge Valmentajat ovat Riku Laine ja Marisa Rakennuskoski.

Päätitpä aloittaa Cambridge Ohjelman kumman tahansa valmentajan kanssa, voit hyödyntää painonpudotuksesi tukenasi Kempeleessä myös samoissa tiloissa toimivan Liikuntakeskus Zempin personal training -palveluita. Räätälöimme juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden toivomuksiesi mukaisesti. Voimme tehdä sinulle liikuntaohjelman (saliohjelman), testata kuntosi ja treenata yhdessä kuntosalilla. Täten voit kätevästi käydä Cambridge Valmennuksessa ja Personal Trainerilla samassa paikassa.


Ajanvaraus Cambridge Valmennukseen

Pääset tutustumaan valmentajiimme Cambridge Ohjelman -sivujen kautta:
Marisan Cambridge Valmentaja -sivu
Rikun Cambridge Valmentaja -sivu

Voit varata ajan valmentajalle ensimmäiseen aloitusvalmennukseen tai ilmaiseen infoon nettiajanvarauksemme kautta. Tarjoamme Cambridge Valmennusta sekä Pateniemen että Kempeleen toimipisteessämme.

Ajanvaraus onnistuu myös puhelimitse ja sähköpostitse:
Marisalle ajanvaraus ja tiedustelut puh. 0400414012 ja s-posti marisa.rakennuskoski(at)easymove.fi
Rikulle ajanvaraus ja tiedustelut puh. 020 7342090 ja s-posti riku.laine(at)easymove.fi