Kuntotestaus & Inbody-mittaus

 

Kuntotestaus

Testipakettimme on laaja ja monipuolinen. Kuntotesti sisältää Polkupyöräergometrillä tehtävän testin (polkupyörällä suoritettavan aerobisen kunnon testaus) sekä monipuoliset liikkuvuus- ja lihaskuntotestit. Testipaketissa huomioidaan myös tasapainon testaus. Inbody-mittauksella selvitetään kehonkoostumus.
Kuntotestin kesto on noin 1,5 tuntia.

Valmistautumisohjeet:
Ennen varsinaista kuntotestiä suoritetaan kehonkoostumusmittaus Inbody 720-laitteella. Alla olevat ohjeet koskevat sekä kuntotestiin että Inbody-mittaukseen valmistautumista.

1. Pidä kuntotestipäivä ja sitä edeltävä päivä fyysisesti kevyenä ja alkoholittomana.

2. Nuku testiä edeltävänä yönä hyvät yöunet (jokaisella yksilöllinen tarve, joten tiedät itse parhaiten, paljonko tarvitset unta ettet ole seuraavana päivänä väsynyt).

3. Herää mielellään 4 tuntia ennen testauksen alkua, jotta keho ehtii herätä kunnolla.

4. Syö suhteellisen tukeva aamupala sekä lounas ja pari tuntia ennen testiä ihan kevyt välipala (esim. banaani ja rasvaton jogurtti).

5. Juo testipäivän aikana vettä noin 1,5 litran verran ennen testiä (pienissä erissä tasaisesti koko päivän ajan).

6. Inbody-mittausta varten sinun tulee olla syömättä ja juomatta noin 2 tuntia ennen mittausta. Käy myös tyhjentämässä rakko juuri ennen Inbody-mittausta.

7. Ota kuntotestiin mukaan pieni hedelmä (jonka voit nauttia Inbody-mittauksen jälkeen ennen kuntotestiä), vesipullo, lenkkarit/sisäpelikengät, urheiluhousut ja tsemppi-fiilis.

Inbody-mittaus

Teemme Inbody 720-kehonkoostumusmittauksia ajanvarauksella yksityisasiakkaille, ryhmille ja yrityksille. Mittaus sisältää tulosteen tulkintaohjauksen, jotta ymmärrät mitä laitteen antavat arvot merkitsevät.

Mittauksen hinta yksityisasiakkaalle on 25e.
Fysioterapian ja hieronnan yhteydessä tehty kehonkoostumusmittaus maksaa 15e.

Mikäli haluat tulla mittaukseen isommalla ryhmällä, esimerkiksi työporukalla, kysy tarjousta mittaushinnasta! Tarpeen vaatiessa voimme pakata mittauslaitteen myös autoomme ja tulla esim. luoksesi työpaikalle tekemään ryhmämittauksen. Kysy tarjous tähänkin!

fysiopalvelu_easymove_kuntotestaus-1024x730
Inbodymittaukseen valmistautuminen

Mitä on Inbody 720 – kehonkoostumusmittaus ja mitä se mittaa?