Personal Training

“Alta näet valmiiksi räätälöidyt personal training valmennuspaketit, joista voit valita mieleisesi. Mikäli valmiit paketit eivät täysin sovellu tavoitteisiisi, voit pyytää tarjousta sähköisesti sinulle sopivasta paketista tai voit varata maksuttoman konsultaatiokäynnin, jossa voit kysyä asiantuntijaltamme mieltä askarruttavat kysymykset pt-valmennuksen suhteen.

Palveluistamme löydät myös fysioterapia- ja hierontapalvelut. Kaikki pt-valmennuksessa olevat asiakkaamme saavat hieronnat kanta-asiakashintaan. Lue lisää kanta-asiakkuudesta tästä.


Personal Trainer valmennuspaketit:

1. PERSONAL TRAINING – Yksilövalmennus:

EasyGold, hinta 149e / kk (6kk / Yht. 894e)
EasySilver, hinta 165e/kk (3kk / Yht. 495e)
EasyBronze, hinta 160e/kk (2kk / Yht. 320e)

Tutustu paketteihin tästä.


2. PERSONAL TRAINING – Parivalmennus:

EasyCouple Gold hinta 135e / kk / asiakas (6kk / Yht. 810e)
EasyCouple Silver, hinta 119e / kk / asiakas (3kk / Yht. 357e)
EasyCouple Bronze, hinta 129e / kk / asiakas (2kk Yht. 258e)

Tutustu paketteihin tästä.


3. PERSONAL TRAINING – Pienryhmävalmennus:

– Pienryhmän koko 3-5 hlöä
– Ryhmä kokoontuu ryhmän toiveiden ja tavoitteiden mukaan

Tutustu paketteihin tästä.


Syksyn 2017 pienryhmät:

Syksyllä 2017 käynnistämme perinteisesti Pateniemen toimipisteessämme pienryhmiä. Tänä syksynä käynnistyvät suosittu Bootcamp ja Vetreyttä ja voimaa keski-ikään -pienryhmät.

Lue lisää tästä.

Miksi laittaisin rahaa personal training-valmennukseen?

Alkaisitko rakentamaan talon, jos sinulla ei olisi tehtävään tarvittavaa koulutusta tai kokemusta? Saisitko korjattua auton ilman välineitä ja osaamista?

Liikunta ja ravitsemus ovat erittäin tärkeässä osassa terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä ja ylläpitämistä. Yleisesti ihmiset pitävät terveyttä elämänsä tärkeimpänä arvona. Personal trainerit ovat liikunta-alan ammattilaisia ja osaavat miettiä juuri sinun tarpeisiisi sopivan treenin ja ruokavalion. Meillä Fysiopalvelu Easymovessa personal trainer-valmentajat ovat lisäksi koulutukseltaan fysioterapeutteja, joten mikäli sinulla on jonkinlainen harjoittelua rajoittava vamma tai vaiva, osaamme yhdistää sinulle soveltuvan harjoittelun ja kuntoutuksen.

Kokemuksemme mukaan valitettavan moni kuntoilija treenaa virheellisillä suoritustekniikoilla. Pitkältä esimerkkilistalta mainittakoon seuraavat:

Jalkakyykky näyttää enimmäkseen niiauksen ja pyllistyksen välimallilta
Harjoitusliikkeissä käytetään liian isoja painoja, jolloin liike menee repimiseksi ja suurimman kuormituksen treenissä saavat lihasten sijasta nivelet ja jänteet.
Harjoitusliikkeissä käytetään liian pieniä painoja, jolloin treeni on tehotonta eikä tuloksia synny.

Personal trainerin valmennuksessa opit liikkeiden oikeat suoritustekniikat ja saat tavoitteisiisi räätälöidyn harjoitusohjelman. Tällöin harjoittelu on motivoivaa, tehokasta ja saat varmasti haluamiasi tuloksia!


Mitä personal training on?

Personal Training on nimensä mukaisesti yksilöllistä ja henkilökohtaista liikunta- ja ravitsemusvalmennusta. Valmennuksessa huomioidaan asiakkaan lähtötilanne ja luodaan sen mukaisesti tavoitteet. Personal training-valmennus koostuu yleensä alkutesteistä, harjoitustapaamisista, sähköposti- ja puhelinkonsultoinneista sekä lopputesteistä. Harjoitustapaamisten tärkeintä antia asiakkaalle on liikepankin kerryttäminen, eli uusien harjoitusliikkeiden tekniikoiden opiskelu. Yleensä varsinainen ”kova”treeni tapahtuu asiakkaan omalla kotikuntosalilla tai esim. kotona. Toki tämäkin on yksilöllistä ja asiakkaan tavoitteet ja toiveet huomioidaan.


Kenelle personal trainer- valmennus sopii?

Kaikille. Aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Valmennuksen tavoitteet vain vaihtelevat. Joku tarvitsee motivaatiota ja käskijää, jotta saa treenistä kaiken irti, joku toinen taas haluaa oppia liikkeiden suoritustekniikat, jotta pystyy itsenäisesti harjoittelemaan turvallisesti ja tuloksekkaasti.

Personal training-valmennuksessamme on tyytyväisyystakuu; jos et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen, tai sinulle tulee pakottava este, voit keskeyttää valmennussuhteen milloin tahansa ja maksat pt-paketistasi vain sen osuuden, minkä olet jo käyttänyt.


Jos sinua vielä askarruttaa personal trainingin suhteen jokin kysymys, voit ottaa meihin yhteyttä sähköisesti sähköpostilla ( asiakaspalvelu@easymove.fi ) ja Facebookissa tai puhelimitse ( 0207342090 ). Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.