Syksyn 2017 pienryhmät

Syksyllä 2017 käynnistämme perinteisesti Pateniemen toimipisteessämme pienryhmiä. Tänä syksynä käynnistyvät suosittu Bootcamp ja Vetreyttä ja voimaa keski-ikään -pienryhmät.


Bootcamp

Bootcampin idea: Bootcamp-treeniryhmä antaa sinulle eväät harjoitella tehokkaasti käyttäen painonnostotankoa, kahvakuulaa, käsipainoja sekä yleisimpiä lihaskuntoiluun tarkoitettuja laitteita ja se sopii kaikenkuntoisille.
Kyseessä on pienryhmävalmennus, joka toteutuu kertaviikkoisesti keskiviikkoisin klo 18-19.
Ohjaajana toimii fysioterapeutti ja personal trainer Petri Nieminen.

Haluatko sinäkin oppia kyykkäämään ja vetämään maasta oikein ja turvallisesti?

Bootcamp – treeniryhmä on tarkoitettu sinulle, joka
– Haluat oppia toiminnallisen, vapailla painoilla tehtävän, lihaskuntoharjoittelun liiketekniikat (jalkakyykky, maastaveto, leuanveto, taljalaitteet sekä kahvakuulaharjoittelun liiketekniikat)
– Et ole vielä kovin kokenut kuntosalitreenaaja
– Olet käynyt kuntosalilla jo jonkin aikaa, mutta treenannut pääasiallisesti laitteilla
– Haluat itsellesi toiminnalliseen treeniin pohjautuvan saliohjelman

Ryhmän hinta on 150 euroa. Summan voi maksaa kahdessa erässä, toinen alussa ja toinen puolessa välissä treenijaksoa. 150 euroa pitää sisällään 10 ohjauskertaa.

Ilmoittautuminen ryhmään sähköpostitse Petrille: petri.nieminen(at)easymove.fi tai puhelimitse 020 734 2090.

Fysiopalvelu Easymove bootcamp syksy 2017


Voimaa ja vetreyttä keski-ikään

Syksyllä meillä aloittaa lihaskuntoharjoittelun matalan kynnyksen ryhmä “Voimaa ja vetreyttä keski-ikään”. Ryhmän ohjaajina toimivat fysioterapeutti ja personal trainer Tommi Tähtinen ja liikunnanohjaajaopiskelija Viivi Similä.

Oletko sinä tai äitisi, isäsi tai sisaresi keski-iässä, jopa eläkeiän kynnyksellä tai jo vasta jäänyt eläkkeelle?

Starttaamme Pateniemen toimipisteellä treeniryhmän tänä syksynä, jossa olisi juuri sinulle sopiva paikka. Emme ota ryhmään mukaan superkuntoisia entisiä voimailijoita, vaan ihan tavallisia keski-ikäisiä ihmisiä. Saat vapaasti olla huonokuntoinen, lihava ja kipeäkin. Me autamme sinua pääsemään parempaan kuntoon.

Ryhmä on osittain jatkoa aiemmalle torstain keski-ikäisten treeniryhmälle eli Selkäryhmälle. Tässä Voimaa ja vetreyttä -ryhmässä tehdään ensimmäisellä kerralla testit, joihin kuuluu InBody -kehonkoostumusmittaus,  puristusvoiman mittaus, vyötärönympärysmittaus  ja muutamat toiminnalliset liikkuvuus- ja lihasvoimatestit.

Ryhmä alkaa 31.8. ja sitä pidetään aina torstaisin klo 17.15-18.15. Treeniohjelman teemme sen mukaan, missä kunnossa ryhmään tulevat asiakkaatkin ovat. Tulemme ainakin kyykkäämään, vetämään maasta, heiluttamaan kahvakuulaa ja tekemään juuri sinulle sopivan raskaita jumppaliikkeitä eikä pelkästään istuskella, sitä istumista kun on varmaan tullut tehtyä töissäkin. Mutta kyllä me vähän venytelläänkin ja laitetaan sinua myös sillä tavalla parempaan kuntoon, kun se liikkuvuus myös on tärkeää tuki -ja liikuntaelinterveydessä.

Ryhmän hinta on 59€ viideltä ohjaukselta ja se tarkoittaa myös sitä, että jos sinusta tuntuu ensimmäisen viiden ohjauksen jälkeen, ettei ryhmä ole sinun juttusi, niin voit jäädä ryhmästä pois.
Toivotamme kaikki, sekä naiset että miehet,  tervetulleeksi alkavaan ryhmäämme! Jos jotain kysymyksiä tulee mieleen, niin ryhmän vastuuohjaajaan Tommiin voi olla yhteydessä sähköpostitse tommi.tahtinen(at)easymove.fi tai soitella 020 734 2090.
Ilmoittaudu ryhmään nyt!
Sähköpostitse tommi.tahtinen(at)easymove.fi tai soittamalla puh. 020 734 2090.

Easymove voimaa ja vetreyttä keski-ikään syksy 2017


Kehonhuolto

Kehonhuolto on pienryhmä, jonka tarkoituksena on tutustua oman kehon liikkuvuuteen ja lihashuoltoon.

Monipuolinen venyttely nopeuttaa lihaksiston palautumista ja parantaa verenkiertoa, kehittää luonnollisia liikeratoja sekä vapauttaa elimistöön dopamiinia, joka rentouttaa kehoa ja mieltä.

Putkirullaus tehostaa lisäksi etenkin lihaskalvojen elastisuutta ja elimistön nestekiertoa.

Kehonhuollosta on huomattavaa etua kaikenikäisille ja -kokoisille.

Tunnit koostuvat kevyestä alkulämmittelystä ja dynaamisista, staattisista ja isometrisistä venytyksistä, rullailusta sekä loppurentoutuksesta. Tuttujen liikkeiden lisäksi kokeillaan myös erilaisia tekniikoita, tarkoituksena löytää itselle mieluisia venytyksiä myös kotona sovellettavaksi.

Kehonhuolto käynnistyy tiistaina 5.9.2017 klo 19:15-20:00 ja sen hinta on 75 euroa (sis. 6 ohjauskertaa).

Ohjaajana toimivat fysioterapeutti & personal trainer Tommi Tähtinen ja personal trainer Veikko Mikkonen.

Ilmoittaudu ryhmään nyt!
Sähköpostitse tommi.tahtinen(at)easymove.fi tai soittamalla puh. 020 734 2090.

Fysiopalvelu Easymove kehonhuolto syksy 2017