Kuntosalin asiakas- ja kulkujärjestelmä

Tästä artikkelista löydät tärkeimmät tiedot Easymoven kuntosalin kulkujärjestelmästä ja puhelinsovelluksesta.

Kuntosalimme asiakas- ja kulunvalvontajärjestelmä on vaihdettu 29.9.2020.

Vaihdon myötä kuntosalijäsenten on entistä vaivattomampaa ilmoittautua ja kulkea ryhmäliikuntatunneilla, kulkea kuntosalilla ja pysyä kartalla ajankohtaisista tarjouksistamme ja tapahtumistamme sekä tulla tiedotetuksi mahdollisista tuntimuutoksista.

Järjestelmän vaihdon myötä olemme päivittäneet myös kuntosalimme Sopimusehdot ajan tasalle.


Miksi järjestelmä vaihdettiin?

Järjestelmän vaihtamisen taustalla on monia syitä. Yksi syistä on tietysti toimintojen yksinkertaistaminen ja toimivuuden ja laadun takaaminen asiakkaille. Haluamme asiakkaidemme käyttöön asiakaslähtöisen järjestelmän, joka toimii mahdollisimman varmasti ja ketterästi, on ajan hermoilla ja helpottaa asioimista Easymovella.

Toiseksi, haluamme yhdistää yrityksemme sisäisiä toimintoja ja pystyä kasvattamaan ja kehittämään myös uusia palvelumuotoja. Olemme parhaillaan rakentamassa Easymoven Hyvinvointimaailmaa, joka perustuu verkkopohjaiseen etäpalveluun. Uusi järjestelmä tukee toimintaamme senkin saralla.

Uusi järjestelmä ei aiheuta asiakkaillemme suuria toimenpiteitä; vain rekisteröitymisen uuteen järjestelmään, puhelinsovelluksen käyttöönoton ja siihen tutustumisen. Uusi järjestelmä on helppokäyttöinen ja hyvin asiakaslähtöinen.


Miten pääset kuntosalille sisään?

Kulku kuntosalille tapahtuu ensisijaisesti puhelinsovelluksellamme, mutta myös onnistuu myös kulkurannekkeella.

Easymoven Hyvinvointimaailma -puhelisovellus löytyy AppStoresta ja GooglePlay -kaupasta. Kun olet ottanut sovelluksen käyttöösi, pääset kulkemaan sillä kuntosalilla .


Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme, niin aktivoimme sinulle toisenlaisen kulkutavan kuntosalille.


Kulkuportti

Kuntosalille on asennettu kulkuportti, josta kuljetaan puhelinsovelluksen (tai vaihtoehtoisen kulkutavan) avulla. Kulkuportilla pyritään vähentämään väärinkäytöksiä, joita kuntosalillamme on vuosien mittaan ilmennyt. Kulkuportista pääsee sisään yksi ihminen kerrallaan ja vain omalla henkilökohtaisella puhelinsovelluksella (tai vaihtoehtoisella kulkutavalla).Nykyinen kuntosalimme jäsen ottaa puhelinsovelluksen käyttöön näin:

1. Lataa puhelinsovellus Easymoven Hyvinvointimaailma sovelluskaupasta puhelimellasi.

2. Rekisteröidy uuteen järjestelmäämme joko nettisivuillamme (sivujen yläreunassa panike Rekisteröidy) tai puhelinsovelluksella. Rekisteröityminen tulee tehdä sillä sähköpostiosoitteella, jonka olet meille viimeksi antanut (joko liittymisen tai spostin muutosilmoituksen yhteydessä). Mikäli et ole varma, minkä sähköpostin olet meille ilmoittanut, tarkista se asiakaspalvelustamme liikunta@easymove.fi ennen rekisteröitymistä. Jos syötät uuteen järjestelmään väärän spostiosoitteen, järjestelmä ei tunnista sinua jäseneksemme. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

3. Kun olet rekisteröitynyt puhelinsovellukseen meille aiemmin antamallasi sähköpostilla, sovellus tunnistaa sinut automaattisesti jäseneksemme ja pääset kulkemaan kuntosalilla.


Uusi kuntosalimme jäsen ottaa puhelinsovelluksen käyttöön näin:

1. Osta kuntosalijäsenyys verkkokaupastamme.

2. Lataa puhelinsovellus Easymoven Hyvinvointimaailma sovelluskaupasta puhelimellasi.

3. Rekisteröidy sovellukseen sillä sähköpostiosoitteella, jonka syötit verkkokauppaan oston yhteydessä.

4. Aloita treenaaminen kuntosalillamme milloin vain klo 05-24 välillä!Miten ilmoittaudun ryhmäliikuntatunnille?

Hyvin harva käytäntö on järjestelmän vaihdoksen myötä ryhmäliikunnan saralla muuttunut ja nekin vähät muutokset helpottavat ja nopeuttavat teidän asiakkaiden saapumista tunneille.


Muutokset ryhmäliikuntakäytänteissä:

  • Ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan (ja perutaan ilmoittautuminen) uuden puhelinsovelluksen kautta kohdassa Jumpat. Vaihtoehtoisesti tunneille voi ilmoittautua myös nettisivujemme kirjautumislinkin kautta.
  • Jatkossa tunnille ei tarvita enää kuittia eikä käyntiä leimauslaitteella. Sinun tulee ainoastaan vahvistaa tuntipaikkasi puhelinsovelluksen kautta viimeistään 7 minuuttia ennen tunnin alkua. Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta eikä näin ollen puhelinsovellustamme, tulee vahvistus tehdä kuntosalimme aulasta löytyvällä tietokoneella.
  • Ryhmäliikuntaohjaajalla on hallussaan sähköinen lista kaikista tunnille ilmoittautuneista ja paikkansa vahvistaneista. Mikäli tunnille on saapunut enemmän asiakkaita kuin on tuntipaikkoja tarjolla (esim. spinning), ohjaaja voi tarkistaa listalta ilmoittautuneet osallistujat.


Tunneille ilmoittautumisessa pätevät edelleen samat säännöt:

  • Voit varata ryhmäliikuntatunneille paikan vain itsellesi, sillä tunnus on henkilökohtainen.
  • Voit olla ilmoittautunut yhtäaikaisesti 6 eri tunnille.
  • Voit ilmoittautua tunnille yhtä (1) viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa.
  • Turvallisuussyistä ryhmäliikuntatunneille ei voi osallistua kesken tunnin. Olethan siis hyvissä ajoin paikan päällä. Etukäteen varattu tunti tulee vahvistaa puhelinsovelluksella tai kuntosalin aulasta löytyvällä laitteella viimeistään 7 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tuntivaraus raukeaa ja tuntipaikka vapautuu kaikkien asiakkaiden varattavaksi.
  • Ryhmäliikunnan tuntivaraus tulee esteen sattuessa peruuttaa viimeistään 2 tuntia ennen ohjatun tunnin alkua. Varauksen voi peruuttaa puhelinsovelluksen tai nettisivujen kautta itse. Äkilliset sairastapaukset yms alle 2 tuntia ennen tunnin alkua voi ilmoittaa sähköpostitse liikunta@easymove.fi tai puhelimitse 020 734 2091.
  • Kolmesta peruuttamattomasta tuntivarauksesta asiakas menettää 7 vuorokauden ajaksi mahdollisuuden varata ryhmäliikuntapaikkoja itse puhelinsovelluksen ja nettisivujen kautta.

Miten pukukaapit saa lukkoon?

Pukuhuoneista löytyy laatikoita, jossa on pukukaappirannekkeita. Jokainen asiakas voi lainata pukukaapin lukitsemista varten rannekkeen treeninsä ajaksi.

Nämä lainarannekkeet tulee aina palauttaa treenin jälkeen takaisin pukuhuoneista löytyviin laatikoihin. Ennen palautusta ranneke tulee puhdistaa käsipaperilla ja puhdistussuihkeella oman käytön jälkeen.

Huomioithan, että lainarannekkeet ovat Easymoven omaisuutta ja niiden kuljettaminen pois Easymoven tiloista on ehdottomasti kiellettyä. Näillä rannekkeilla ei pääse kulkemaan kuntosalille eikä varaamaan paikkoja ryhmäliikuntatunneille.

Vaihtoehtoisesti tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden lunastaa oma henkilökohtainen pukukaappi-ranneke 10€ hinnalla.


Lisää luettavaa aiheesta:

Yleisimmät kysymykset Easymoven palveluista

Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia liittyen Easymoven palveluihin.

Lue lisää


Tervetuloa Easymoven kuntosalille!

Tässä sinulle tärkeimmät ohjeet ja vinkit, jotta pääset sujuvasti kiinni treeniin ja kartalle jäsenyytesi sisällöstä.

Lue lisää


Jos et vielä ole kuntosalimme jäsen, tästäpä ostoksille: