Kuntosalin kesäjäsenyys 2020

Easymoven perinteinen kesäjäsenyys on nyt myynnissä! Kaipaatko kesän ajalle hyvin ilmastoidun ja valoisan treenipaikan?

Treenaa kesä Easymovella!


Tarjoamme kesäjäsenyyden Kempeleen kuntosalillamme seuraavasti: 2 kuukauden jäsenyys yhteensä vain 65 euroa (ovh. 85 euroa). Hinta pitää sisällään liittymismaksun ja 2 kuukauden jäsenyyden.


Kesäjäsenyys sisältää kuntosalin ja virtuaalituntien käytön Kempeleen toimipisteellä. Lisäksi jäsenyyteen kuuluvat kattavat etäpalvelumme (lue lisää etäpalveluista täältä); voit osallistua etäjumppiin ja etätreeneihin Facebook-ryhmämme kautta lähes päivittäin.


Kampanjatarjouksen ehdot: Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä. Tarjous on voimassa 30.4.-30.6.2020 ja jäsenyys on aktivoitava 30.6.2020 mennessä. Kesäjäsenyyden tulee ajoittua 2kk ajalle touko-elokuun aikana. Jäsenyys jatkuu automaattisesti tarjousajan jälkeen normaalihintaisena jäsenyytenä. Mikäli jäsenyyttä ei halua jatkaa tarjousajan jälkeen, tulee asiasta ilmoittaa asiakaspalveluumme liikunta@easymove.fi ensimmäisen treenikuukauden sisällä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä. Edun saat hyödynnettyä verkkokaupasta ostaessasi valitsemalla Kesäjäsenyys -tuotteen ja paikan päällä ostaessasi mainitsemalla oston yhteydessä KESÄJÄSENYYS kampanjakoodin.