Muutoksia ryhmäliikunnan varauskäytännöissä.

Haluamme varmistaa ryhmäliikkujien turvallisuuden ja tunneille osallistumisen sujuvuuden myös jäsenmäärämme kasvaessa.

Siksipä muokkaamme ryhmäliikuntamme varauskäytäntöjä sekä tunneille ilmoittautumista palvelemaan paremmin tuntien sujuvuutta ja turvallisuutta sekä siten asiakastyytyväisyyttä.

  1. Jatkossa ennakkoon varatulle tuntipaikalle tulee leimautua viimeistään 7 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen ennakkoon varattu paikka vapautuu ”vapaaksi riistaksi” kaikille jäsenille.
    Tällä muutoksella pyrimme varmistamaan, että mahdollisimman moni halukas pääsisi osallistumaan mukaan tunneille ja lunastamattomat tuntivaraukset saataisiin ajoissa vapautuvia tuntipaikkoja odottaville välineiden valmistelua varten ja jotta tunnit päästään aloittamaan ajallaan.
  2. Muutamme lisäksi kuittien keräämistapaa siten, että ryhmäliikuntatunnin ohjaaja kerää jatkossa kuitit osallistujilta. Kuitteja ei siis enää toimiteta oma-aloitteisesti salin eteen, vaan ohjaaja käy keräämässä ne jokaiselta henkilökohtaisesti kun tunti alkaa.
    Tällä muutoksella pyrimme varmistamaan, että tunnille osallistuvilla on varausjärjestelmästä lunastettu paikka kyseiselle tunnille ja toisaalta välttämään tilanteita, joissa tunnin alkaessa salissa on osallistujia yli tuntikapasiteetin, jolloin liikkuminen ei enää ole turvallista eikä välineiden riittävyyttä voida taata kaikille.
  3. Kolmantena muutoksena on oman ryhmäliikuntatuntipaikan perumisen ajankohta. Jatkossa tuntipaikan voi perua itse vielä 2 tuntia ennen tunnin alkua (aiemmin peruutuksen on voinut tehdä viimeistään 5 tuntia ennen tunnin alkua). Alle 2 tunnin päässä oleville tunneille tehdyt peruutukset hoituvat tuttuun tapaan asiakaspalvelun spostiin tai puhelimitse.


Muutosten lisäksi muistutamme edelleen välttämään epävarmoja tuntivarauksia ja esteen ilmaantuessa perumaan tuntivarauksen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta tuntipaikka vapautuu uudelleen varattavaksi. Jonottaminen toimii muutosten myötä normaalisti siihen asti, kunnes tuntiin on 6 minuuttia aikaa jäljellä. Tämän jälkeen vapautuvat lunastamattomat paikat kaikille jäsenille varattavaksi.

Muutokset astuvat voimaan maanantaina 10.2.2020. Kuittien keräämistä opetellaan jo 3.2.2020 lähtien yhdessä ryhmäliikuntaohjaajien johdolla.


Lisätietoja muutoksista saat asiakaspalvelustamme paikan päältä tai sähköpostitse liikunta@easymove.fi, puhelimitse 020 734 2091.


Turvallisia ja nautinnollisia ryhmäliikuntatunteja kaikille!