Neurosonic -uutuus Easymovella!

Neurosonicin värähtelyteknologia auttaa palautumaan.

Easymovella on käytössä Neurosonicin Professional-tuoli

"Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja Neurosonicin asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä."

Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Kiireen ja stressin aiheuttamaa kuormitusta on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Neurosonic-teknologia auttaa ensin kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, jolloin myös ajatusten on mahdollista rauhoittua nopeammin.


Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

  • Akuutti tulehdustila
  • Akuutti veritulppa
  • Aktiivinen syöpä
  • Flunssa ja kuume
  • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
  • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
  • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
  • Jos olet raskaana
  • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.


"Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan ohjelman jälkeen reilusti vettä.

Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan."


Lisää mielenkiintoista luettavaa:

Kipeä keho tutuksi

”Kipu on korvien välissä” on lause, jota kuulee nykyään paljon asiantuntijoiden suusta. Se ei tarkoita, että kaikki kipu olisi kuviteltua vaan sitä, että kivun kokemus käsitellään korvien välissä aivoissa.

Lue lisää


Miten työ­kuor­mi­tus vai­kut­taa tuki- ja lii­kun­tae­li­mis­töön? "Työ­fy­sio­te­ra­peut­ti voi ohjata tur­val­li­seen työs­ken­te­lyyn"

Teetkö raskasta fyysistä työtä vai istutko päivät pitkät näyttöpisteellä? Milloin viimeksi olet tarkistanut, onko työergonomiasi kunnossa? Työhyvinvointiin tulisi kiinnittää tarkasti huomiota. Näillä keinoilla pääset eteenpäin.

Lue lisää