Tarjous Personal training -valmennuksista!

Kesän 2021 Early Bird -tarjouskampanja on nyt käynnissä!

Tuntuuko, että treenit junnaavat paikoillaan eikä kehitystä tule? Oletko kyllästynyt hinkkaamaan samoja liikkeitä tai tuntuuko liikunnan aloittaminen yksin hankalalta ja laitteet oudoilta?


Easymoven Personal training -tiimi on valmiina auttamaan!

Jokaiselle vähintään 10 tapaamisen valmennuksen aloittavalle asiakkaalle tarjoamme nyt Early Bird -etuna ILMAISEN kuukauden kuntosalijäsenyyttä KAUPAN PÄÄLLE!


Loistava tilaisuus uusille kuntoilijoille tulla kokeilemaan ohjattua treenaamista PT:n kanssa ja tutustua liikuntakeskukseemme. Tarjouksen voi hyödyntää myös nykyinen jäsen.

Early Bird -etuisia valmennuksia on tarjolla rajoitettu erä, kuten myös syksyn valmennuspaikkoja, joten nyt kannattaa ehdottomasti olla skarppina ja varmistaa syksyn valmennuspaikka!

Tarjous on voimassa 1-20.6.2021, ja valmennus on aloitettava viimeistään 2.8.21. Sopimuksen voit tehdä joko suoraan haluamasi valmentajan kanssa tai PT Vastaava Riitta Mäkäräinen voi myös auttaa valinnassa ja sopivan valmennuspaketin rakentamisessa.


Lisätietoja riitta.makarainen@easymove.fi


Tutustu valmennuksiimme ja valmentajiimme:

Valmennus

Haluatko muutosta elämääsi? Kenties lisätä lihasmassaa, oppia syömään oikein tai kiinteytyä. Haluatko avuksesi valmentajan, joka kuuntelee sinua, huomioi toiveesi ja välittää sinusta?​

Lue lisää


Henkilökunta

Henkilökuntaesittelyt toimipisteittäin

Lue lisää