Koti- ja etäpalvelut | Easymove

Koti- ja etäpalvelut

Palvelut kotiisi etänä tai kotikäyntinä

Koti- ja etäpalvelumme tuovat liikunnan ja kuntoutuksen kotiisi!


​​​​​​​Easymoven kuntoutus- ja liikuntapalvelut ulottuvat nyt myös kotiisi! Voit tilata kotiisi fysioterapeutin, hierojan ja työfysioterapeutin tai hyödyntää kattavat etäpalvelumme suoraan kotoasi. Myös erityisaikoina, ja etenkin silloin, on valtavan tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja kunnosta. Siksi tarjoamme palveluitamme nyt myös riskittömämmin kotikäynteinä sekä turvallisesti etänä. Tutustu etä- ja kotipalveluihimme lisää alta.

Easymove tekee hyvää – myös etänä!


Kempeleen kuntosalin etäpalvelut jäsenille

Easymove tarjoaa kaikille Kempeleen kuntosalin aktiivisille, maksaville jäsenille ilmaiseksi seuraavia etäpalveluita;

  • Virtuaalisia etäjumppia
  • Fysioterapeutin taukojumppia
  • Työfysioterapeutin vinkkejä työn tauotukseen ja työergonomiaan kotona
  • Personal trainereiden ohjattuja kotitreenejä sekä videona että etälivenä.

Yllä olevat etäpalvelut sekä kuntosalin ja virtuaalijumppasalien käyttö klo 05-24 välillä kuuluvat kaikki kuntosalijäsenyytemme kuukausihintaan (35€).
Kaikki etäpalvelut löytyvät suljetusta Facebookin Zemppiläiset -ryhmästä, johon hyväksytään mukaan kaikki aktiiviset, maksavat jäsenet. Mikäli olet tauolla tai et ole kuntosalin jäsen, mutta haluat mukaan (etä)palveluidemme piiriin, laita meille sähköpostia liikunta@easymove.fi , niin pistetään sinulle jäsenyysasiat kuntoon!


Ravintovalmennus etänä

Nyt jos koskaan on aika huolehtia omasta (ja perheen) jaksamisesta ja terveydestä!

Henkilökohtainen Ravintovalmennus etänä antaa sinulle:

  • Kartoituksen ja ruokapäiväkirjan pohjalta palautteen ja analyysin tämän hetkisistä ruokailutottumuksista.
  • Paljon tietoa ravitsemuksesta ja oppia sekä konkreettisia keinoja, mitä ja miksi muuttaa omassa ja perheen ruokailussa.
  • Omien tavoitteiden, tottumusten ja toiveiden mukaisesti suunniteltuna esimerkki ruokavalion tarkkoine määrineen, useammalla vaihtoehdolla.
  • Halutessasi reseptejä omien makrojen mukaisesti.
  • Seurannan ja konsultaatio-oikeuden valmentajan kanssa, päivityksen tarpeen mukaan.

Palvelun voit ostaa suoraan verkkokaupastamme ja laittamalla sen jälkeen sähköpostia ravintovalmentajallemme Riitta Mäkäräiselle: riitta.makarainen@easymove.fi

Etä-Ravintovalmennuksen hinta on 119 €.


Kotitreeniohjelma etänä

Kotonakin voi treenata tavoitteellisesti ja tuloksellisesti! Personal Trainerimme tekee sinulle omia tavoitteitasi tukevan kunto-ohjelman, jota voit toteuttaa kotonasi sieltä löytyvillä välineillä tai ilman välineitä. Ohjelma tehdään ja opastetaan etänä.

Palvelun voit ostaa suoraan verkkokaupastamme . Täytä sen jälkeen Personal Training -esitietolomake joko tietokoneella tai käsin. Lataa esitietolomake ja lähetä täytetty lomake valitsemallesi personal trainerille. Kotitreeniohjelman hinta on 39 €.

Kysy myös 2-jakoisista kotitreeniohjelmista!


Kotikäyntinä hierontapalvelu

Jumittavatko hartiat kotikonttorilla? Tuntuuko niskassa kireyttä tietokoneen äärellä työskennellessä?

Voit nyt tilata hierontapalvelumme suoraan kotiisi! Otamme mukaan hierontapöydän ja hygieniavarusteet. Toteutamme kotikäyntejä 0-30 kilometrin säteellä kustakin toimipisteestämme. Hinnoittelu perustuu normaalin hierontahinnan lisäksi kotisi etäisyyteen toimipisteestämme (Oulu Pateniemi, Oulu keskusta tai Kempele).

Varaa aika kotikäyntihierontaan soittamalla asiakaspalveluumme.

Hieronta 60min kotikäyntinä alkaen 70,20 €.


Kotikäyntinä fysioterapiapalvelu

Kärsitkö alaselkäkivuista tai päänsärystä? Onko sinulla kipua lapaluiden välissä, niskajumeja tai selkäkipua?

Anna hyvien, koulutettujen fysioterapeuttiemme auttaa sinua. Toteutamme fysioterapiaa ja kuntoutusta asiakaslähtöisesti ja hygienisesti nyt myös kotikäynteinä.

Toteutamme kotikäyntejä 0-30 kilometrin säteellä kustakin toimipisteestämme. Hinnoittelu perustuu normaalin fysioterapiahinnan lisäksi kotisi etäisyyteen toimipisteestämme (Oulu Pateniemi, Oulu keskusta tai Kempele).

Varaa aika kotikäyntifysioterapiaan soittamalla asiakaspalveluumme.

Fysioterapia 60min kotikäyntinä alkaen 83,70 €.


Kotikäyntinä työergonomian kartoitus

Könötätkö kotona huonossa työasennossa? Etkö tiedä, miten tekisit kotitoimistostasi ergonomisemman?

Easymoven ergonomiakartoituksesta saat apua työtapojen ja –menetelmien kehittämiseen, liikuntaelimistön kuormittumisen vähentämiseen sekä turvallisempaan työhön. Ergonomialla voidaan vaikuttaa myös työn sujuvuuteen, mielekkyyteen ja merkityksellisyyteen.

Voit nyt tilata kotiisi työfysioterapeuttimme tekemään sinulle ergonomian kartoituksen, asiakaslähtöisesti ja hygienisesti.

Toteutamme kotikäyntejä 0-30 kilometrin säteellä kustakin toimipisteestämme. Hinnoittelu perustuu normaalin fysioterapiahinnan lisäksi kotisi etäisyyteen toimipisteestämme (Oulu Pateniemi, Oulu keskusta tai Kempele).

Varaa aika kotikäynti-työergonomian kartoitukseen soittamalla asiakaspalveluumme.

Työergonomian kartoitus 60min kotikäyntinä alkaen 83,70 €.