Pateniemen pienkuntosali | Easymove

Pienkuntosali Pateniemi

Matalan kynnyksen kuntosali Oulun Pateniemessä

Pateniemen pienkuntosali


Korona-aika on rajoittanut toimipaikkamme kuntosalin käyttömahdollisuuksia ja olemme joutuneet pitämään tilan vain Kuntoutusasiakaidemme käyttötarpeiden eduksi. Jatkossa vain kuntoutuksellisessa hoitosuhteessa tai personal training –valmennuksessa olevat, kuntosalikortin fysioterapeutin suosituksesta ottaneet, voivat käyttää kuntosaliamme kuntoutus- ja valmennusohjeistustensa mukaisesti.

He, joilla ei ole hoitosuhdetta, mutta ovat ostaneet Pateniemen pienkuntosalille kuukausikortin tai 10 kerran kortin maaliskuussa tai ennen kuntosalin sulkemista, saavat käyttää kuukausikortin loppuun aukioloaikoinamme elokuussa Ma- To klo 9:00- 14:00 ja syyskuussa Ma- To 8:00-19:00 ja Pe 8:-15:00.

Uusia kuntosalijäsenyyksiä emme valitettavasti enää myy valmennus- ja hoitosuhteiden ulkopuolisille.

Toivomme jokaiselta kävijältä vastuuta yleisen tilanteen vaatiman turvallisuuden ja hygienian ylläpitämisestä. Tämä käsittää käsihygienian ennen salille menoa ja käyttämiensä laitteiden ja välineiden puhdistamisen kuntosalitilasta löytyvillä desinfiointiin tarkoitetuilla aineilla. Ja pienenkin flunssan oireen vaivatessa pysythän kotona.
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi treenaamaan meidän matalan kynnyksen kuntosalillemme Pateniemeen (os. Keskuskatu 7, 90800 Oulu). Kuntosalista löydät välineistön niin toiminnalliseen kuin laitetreenaamiseenkin. Käytössäsi ovat mm. Hur:n paineilmalaitteet. Varaa aika saliohjaukseen nettiajanvarauksestamme!

Kuntosalimme on avoinna arkipäivisin ja (arki)lauantaisin. Huomioithan, että olemme kiinni pyhäpäivinä. Mikäli yrityksemme on poikkeuksellisesti suljettu arkipäivisin, informoimme poikkeuksista sähköpostilla / tekstiviestillä.

Pateniemen kuntosalin aukioloajat

Elokuussa: maanantai – torstai klo 9–14

Syyskuussa: maanantai – torstai klo 8-19 ja perjantai klo 8-15.


Kuntosalikortti Pateniemeen (vain kuntoutus- tai valmennussuhteessa oleville)

49 € /10 käyntikertaa tai 30 € /kk

Ensimmäinen kuntosalikortti 79€, sis. kuntosalilaitteiston käyttöopastus sekä viisi kertakäyntiä

Personal trainer -valmennuksessa ja pienryhmissä mukana olevat saavat kuntosalikorteista 10 euroa alennusta.

Mikäli olet ostanut sarjakortin kuntosalillemme, täytyy henkilökunnan merkitä sarjakorttiin käyttöpäivämäärä. Mikäli vastaanotossa ei ole henkilökuntaa saapuessasi kuntosalille, kilauta vastaanottopisteen pöydällä olevaa kelloa ja tulemme palvelemaan sinua. Kuukausikortin omistajana voit kävellä suoraan kuntosalille.


Pukeutumistilat ja suihku

Pukeutumistilat ovat naisille ja miehille yhteiset. Pukeutumistiloissa on lukollisia kaappeja, joihin voit jättää käyntisi ajaksi tavarasi. Vaatteiden vaihtoa varten voit käyttää myös lukollista asiakas-WC:tä. Pukeutumistiloissa on suihku, joka on asiakkaiden vapaassa käytössä.