Synttärit, polttarit ja leirikoulut | Easymove

Synttärit ja Polttarit

Synttärit ja Polttarit

Polttareiden ja syntymäpäivien koko kattaus kätevästi Easymovelta!

Easymove järjestää polttari- ja synttäririennot raudanlujalla ammattitaidolla ja sopiva pilke silmäkulmassa.

Hyvin koulutetut ja kokeneet ohjaajamme varmistavat, että juhlapäivästä tulee erityinen ja ikimuistettava. Vetovastuun voi rauhassa jättää ohjaajillemme. Näin kaikki saavat keskittyä yhdessä hauskanpitoon eikä kenenkään tarvitse jännittää, tuliko muistettua kaikki oleellinen. Me hoidamme kaiken päivän aktiviteeteista aina ruokailuun ja jatkokuljetukseen yöelämään.

Monipuolinen ja viihdyttävä lajibooli

Tarjoamme juhlakansalle passeleita hurjia ja vähän rauhallisempiakin aktiviteetteja, joissa sankarille voidaan räätälöidä omia visaisia tehtäviä.

Polttaripaketit sisältävät liikunnallisen osuuden lisäksi kabinetin ja saunatilat sekä maistuvat iltapalat Pelixir- Kempeleen kabinettimenusta.


​YOGA FLOW

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava lempeä aktiviteetti, jossa arjen kiireet unhoittuvat. Rauhallinen aktiviteetti kynttilän valossa on mukava ja voimaannuttava kokemus.

KEILAUS

Ohjattu keilailu sisältää opastuksen lajin tekniikkaan ja pelit. Boulis keilaravintola sijaitsee Zemppi-talossa, Easymoven vieressä. Maineen ja kunnian lisäksi Keila-kuninkaalle tai kuningattarelle on luvassa palkinto.

PELI- TAI KARAOKE-ILTA YKSITYISKABINETISSA

Viettäkää aktiviteettien päätteeksi hetki tai vaikka koko ilta yksityisessä kabinetissamme, jossa tarjolla erilaisia pelejä pelattavaksi ja laulettavaksi PlayStationilla. Kabinettiin voi ottaa omia juomia ja ruokia mukaan.

HAUSKAT PALLOILUT

Mahdollisuus pelata kaikkia perinteisiä palloilulajeja – ei niin perinteisin säännöin. Hauska yhdessä tekeminen ja hulvattomat säännöt takaavat kaikille mahdollisuuden olla joukkueensa suvereeni sankari.

ULKOSEINÄKIIPEILY

Easymoven Kempeleen toimipisteestä löytyy 10 metriä korkea ulkokiipeilyseinä. Seinäkiipeily on loistava aktiviteetti aloittelijoista aina kokeneimmille hurjapäille.

ZEMPPI SURVIVOR

Digiaikana selviytymistaidot hukassa? Näiden tehtävien vastauksia et löydä Googlesta! Kisaillaan pienryhmissä Zemppi-Survivor tittelistä. Loistava aktiviteetti, kun haluatte kokea yhdessä jotain uutta.

SANKARILLE HIERONTA

Hemmotteluhoito päivänsankarille 60min hieronnan parissa.

HUPAISAT TIIMIT

Yhdessä ratkaistavia hauskoja, ryhmähenkeä nostattavia tehtäviä.

KAMPAUS JA ILTAMEIKKI

Juhlavuutta ja luksusta erityiseen päivään tuo näyttävä pikakampaus sekä iltameikki.Mitä lysti kustantaa?

Alla olevaan kuvaan olemme koostaneet muutaman esimerkkipaketin, joista voi silmäillä alustavaa hinta-arviota. Jokaisella polttaripoppoolla on omat budjettinsa ja siksipä meidän missiona on saada mukava päivä aikaiseksi niin pienen kuin suuremmankin budjetin puitteissa.


Unohtumattomat polttarit

HEMMOTTELUUN

Yoga Flow

Hieronta sankarille

Saunatilan ja kabinetin käyttö

(Iltapala)

Kampaus ja iltameikki sankarille

640 € / 10 henkilöä

HAUSKANPITOON

Hauskat palloilut

Hupaisat tiimitehtävät

Saunatilan ja kabinetin käyttö

(Iltapala)

Keilaus

640 € / 10 henkilöä

HURJEMPAAN MENOON

Ulkoseinäkiipeily

Zemppi Survivor

Saunatilan ja kabinetin käyttö

(Iltapala)

640 € / 10 henkilöä