Tilaustunnit Easymove | Easymove

Tilaustunnit

Tilaustunnit

Easymovelta tilaustunnit ja kaiken kattavat ohjelmat kätevästi esimerkiksi synttäreille, polttareihin, läksiäisiin ja kaverikisoihin.

Easymove järjestää tilaustunnit raudanlujalla ammattitaidolla ja sopiva pilke silmäkulmassa.

Hyvin koulutetut ja kokeneet ohjaajamme varmistavat, että juhlapäivästä tulee erityinen ja ikimuistettava. Vetovastuun voi rauhassa jättää ohjaajillemme. Näin kaikki saavat keskittyä yhdessä hauskanpitoon eikä kenenkään tarvitse jännittää, tuliko muistettua kaikki oleellinen. Me hoidamme kaiken päivän aktiviteeteista aina ruokailuun ja jatkokuljetukseen yöelämään.


​Monipuoliset ja viihdyttävät lajit

Tarjoamme juhlakansalle passeleita hurjia ja vähän rauhallisempiakin aktiviteetteja, joissa sankarille voidaan räätälöidä omia visaisia tehtäviä.

Esimerkiksi valmiit paketit sisältävät liikunnallisen osuuden lisäksi kabinetin ja saunatilat sekä maistuvat iltapalat Bouliksesta.


​YOGA FLOW

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava lempeä aktiviteetti, jossa arjen kiireet unhoittuvat. Rauhallinen aktiviteetti kynttilän valossa on mukava ja voimaannuttava kokemus.KEILAUS

Ohjattu keilailu sisältää opastuksen lajin tekniikkaan ja pelit. Boulis keilaravintola sijaitsee Zemppi-talossa, Easymoven vieressä. Maineen ja kunnian lisäksi Keilakuninkaalle tai kuningattarelle on luvassa palkinto.


PELI- TAI KARAOKE-ILTA YKSITYISKABINETISSA

Viettäkää aktiviteettien päätteeksi hetki tai vaikka koko ilta yksityisessä kabinetissamme, jossa tarjolla karaoke sekä erilaisia pelejä pelattavaksi. Kabinettissa a-oikeudet, joten omat juomat eivät ole sallittuja.HAUSKAT PALLOILUT

Mahdollisuus pelata kaikkia perinteisiä palloilulajeja – ei niin perinteisin säännöin. Hauska yhdessä tekeminen ja hulvattomat säännöt takaavat kaikille mahdollisuuden olla joukkueensa suvereeni sankari.


ULKOSEINÄKIIPEILY

Easymoven Kempeleen toimipisteestä löytyy 10 metriä korkea ulkokiipeilyseinä. Seinäkiipeily on loistava aktiviteetti aloittelijoista aina kokeneimmille hurjapäille.


ZEMPPI SURVIVOR

Digiaikana selviytymistaidot hukassa? Näiden tehtävien vastauksia et löydä Googlesta! Kisaillaan pienryhmissä Zemppi-Survivor tittelistä. Loistava aktiviteetti, kun haluatte kokea yhdessä jotain uutta.


​​​​​​​

SANKARILLE HIERONTA

Hemmotteluhoito päivänsankarille 60min hieronnan parissa.
HUPAISAT TIIMIT

Yhdessä ratkaistavia hauskoja, ryhmähenkeä nostattavia tehtäviä.
KAMPAUS JA ILTAMEIKKI

Juhlavuutta ja luksusta erityiseen päivään tuo näyttävä pikakampaus sekä iltameikki.​​​​​​​


Mitä lysti kustantaa?

Yksittäinen tilaustunti kustantaa noin 130€/h. Lisäksi alle olemme koostaneet muutaman esimerkkipaketin, joista voi silmäillä alustavaa hinta-arviota. Jokaisella juhlaporukalla on omat budjettinsa ja siksipä meidän missiona on saada mukava päivä aikaiseksi niin pienen kuin suuremmankin budjetin puitteissa.

polttarit oulu

HEMMOTTELUUN

Yoga Flow

Hieronta sankarille

Saunatilan ja kabinetin käyttö

(Iltapala)

Kampaus ja iltameikki sankarille

640 € / 10 henkilöä

hauskat polttarit oulu

HAUSKANPITOON

Hauskat palloilut

Hupaisat tiimitehtävät

Saunatilan ja kabinetin käyttö

(Iltapala)

Keilaus

640 € / 10 henkilöä

polttariohjelma oulu

HURJEMPAAN MENOON

Ulkoseinäkiipeily

Zemppi Survivor

Saunatilan ja kabinetin käyttö

(Iltapala)

640 € / 10 henkilöä