Hieroja ja Personal trainer Veikko Mikkonen | Easymove

Veikko Mikkonen

Personal Trainer ja Koulutettu hieroja / Oulu-Pateniemen ja Linnanmaan toimipisteet

veikko.mikkonen@easymove.fi, p. 050 4752 953


“Olen Veikko, Personal Trainer (NHA) sekä koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Minulla on 8 vuoden kokemus kamppailulajivalmentajana ja 13 vuotta liikunnanohjaajana. Lisäksi hierojana minulla on paljon konkreettista tietoa, kuinka ihmisen fyysinen kokonaisuus toimii, ja minulla on paljon annettavaa etenkin ryhdin ja kaiken liikkeen perustana olevan tukipaketin parantamiseen.

Polvivamman jäljiltä taka-alalle jääneiden Taekwon-do:n ja potkunyrkkeilyn lisäksi harrastuksiini kuuluu mm. viikinkimiekkailu ja tulitaide sekä aktiivinen 20 vuotta mukana kulkenut kuntosaliharrastus, jossa pyrin ennen kaikkea tasapainoiseen itseni haastamiseen ja tietenkin siihen ikuiseen sixpäckin metsästykseen. Jumppia olen ehtinyt vuosien varrella pitää aina bodycombatista tanssilliseen, ja kaikkea siltä väliltä.

Opiskelin personal traineriksi vuonna 2019 Nordic Health Academy:ssä. Kansainvälisen puolen ACE-lisenssin tentin suoritan, kunhan koronatilanne sallii sen järjestämisen. Koulutus erikoistui kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen liikunnallisen elämäntavan avulla.

Valmennuksessani näkyy päättäväisyys, kannustus ja pitkäjänteisyys. Tärkeysjärjestykseni on aina seuraava: Liikunnan on oltava ensin turvallista, toiseksi hauskaa, ja kolmanneksi tehokasta. Tällöin se on luontevaa ja motivoivaa. Kanssani voit huoletta heittäytyä uudelle matkalle kohti energisempää, terveempää, vahvempaa ja toimivampaa kehoa ja mieltä. Voit luottaa siihen, että yhdessä päätetyt tavoitteet saavutetaan turvallisimmalla, tehokkaimmalla ja pisimmälle kantavalla tavalla. Treeniltä lähtiessä sinulla tulee olemaan aina energisempi olo kuin tullessasi!

Puhun enemmän tai vähemmän sujuvasti suomea, kaenuuta, ja englantia.”

Koulutus:

  • Hierojan ammattitutkinto
  • Personal Trainer (NHA)


Erikoisosaaminen:

  • Urheilijan lihashuolto (urheiluhieroja)
  • Kinesioteippaus
  • Lihastasapainon, liikkuvuuden, ryhdin parantaminen
  • Henkilökohtainen harjoittelun ohjelmointi