Veikko Mikkonen | Easymove

Veikko Mikkonen

Personal Trainer ja Koulutettu hieroja

veikko.mikkonen@easymove.fi, p. 044 283 7795

“Olen Veikko, 34-vuotias Personal Trainer (NHA) sekä koulutettu hieroja/urheiluhieroja, jonka tavoittaa hieromasta Pateniemestä ja keskustasta, sekä valmentamasta Kempeleestä. Minulla on 8 vuoden kokemus kamppailulajivalmentajana ja 13 vuotta liikunnanohjaajana. Lisäksi hierojana minulla on paljon konkreettista tietoa, kuinka ihmisen fyysinen kokonaisuus toimii, ja minulla on paljon annettavaa etenkin ryhdin ja kaiken liikkeen perustana olevan tukipaketin parantamiseen.

Polvivamman jäljiltä taka-alalle jääneiden Taekwon-do:n ja potkunyrkkeilyn lisäksi harrastuksiini kuuluu mm. viikinkimiekkailu ja tulitaide sekä aktiivinen 20 vuotta mukana kulkenut kuntosaliharrastus, jossa pyrin ennen kaikkea tasapainoiseen itseni haastamiseen ja tietenkin siihen ikuiseen sixpäckin metsästykseen (tän voi jättää pois). Jumppia olen ehtinyt vuosien varrella pitää aina bodycombatista tanssilliseen, ja kaikkea siltä väliltä.

Opiskelin personal traineriksi vuonna 2019 Nordic Health Academy:ssä. Kansainvälisen puolen ACE-lisenssin tentin suoritan, kunhan koronatilanne sallii sen järjestämisen. Koulutus erikoistui kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen liikunnallisen elämäntavan avulla.

Valmennuksessani näkyy päättäväisyys, kannustus ja pitkäjänteisyys. Tärkeysjärjestykseni on aina seuraava: Liikunnan on oltava ensin turvallista, toiseksi hauskaa, ja kolmanneksi tehokasta. Tällöin se on luontevaa ja motivoivaa. Kanssani voit huoletta heittäytyä uudelle matkalle kohti energisempää, terveempää, vahvempaa ja toimivampaa kehoa ja mieltä. Voit luottaa siihen, että yhdessä päätetyt tavoitteet saavutetaan turvallisimmalla, tehokkaimmalla ja pisimmälle kantavalla tavalla. Treeniltä lähtiessä sinulla tulee olemaan aina energisempi olo kuin tullessasi!

Puhun enemmän tai vähemmän sujuvasti suomea, kaenuuta, ja englantia.”

Toimipiste:

Oulu-Pateniemen toimipiste
Kempeleen toimipiste
Keskustan toimipiste

Koulutus:

Hierojan ammattitutkinto
Personal Trainer (NHA)

Toimenkuva:

  • Hieronta​

  • Personal Training

Erikoisosaaminen:

  • Urheilijan lihashuolto (urheiluhieroja)
  • Kinesioteippaus
  • Lihastasapainon, liikkuvuuden, ryhdin parantaminen
  • Henkilökohtainen harjoittelun ohjelmointi


Voit tiedustella myös puhelimitse tai sähköpostilla minun vapaita aikoja. Kaikki vapaat aikani eivät näy nettiajanvarauksessamme!

Yhteystiedot:

Sähköposti: veikko.mikkonen(at)easymove.fi

Puhelinnumero: 044 283 7795 ja 020 734 2090 (asiakaspalvelu)