Kuntosalin Kesäjäsenyys!

2kk kesäjäsenyys vain 65€. Tervetuloa treenaamaan valoisalle ja tehokkaasti ilmastoidulle kuntosalillemme!

Tarjoamme kesäjäsenyyden Kempeleen kuntosalillamme seuraavasti:

2 kuukauden jäsenyys yhteensä vain 65 € (ovh. 85 €) - SÄÄSTÄT 20 €.

Yhden treenikuukauden hinnaksi jää vain 32,50 € (ovh 35€).


Sisältö:

Hinta pitää sisällään liittymismaksun ja 2 kuukauden jäsenyyden.

Kesäjäsenyys sisältää kaikki normaaliin jäsenyyteen kuuluvat palvelut, eli kuntosalin, ryhmäliikuntatuntien sekä etä- ja virtuaalituntien käytön. Lisäksi jäsenyyteen kuuluvat lapsiparkin vapaa käyttö ja ilmainen alkukartoitus Personal trainerimme pakeilla.


Maksaminen:

Jäsenyys maksetaan kerralla. Voit hyödyntää ostoon esimerkiksi liikuntaetuasi (Smartum, Eazybreak, E-passi jne). Valitse tällöin maksutavaksi verkkokaupassa Maksu paikan päällä. Smartumin liikuntaedulla voit maksaa myös verkkokaupassa.

Maksettuasi kesäjäsenyyden, voit aloittaa treenaamisen vaikka samantien Easymoven puhelinsovelluksen avulla! Löydät Easymoven Hyvinvointimaailma -sovelluksen Google Playsta tai Apple Storesta.


Tarjousehdot:

Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä. Tarjous on voimassa 11.5.-30.6.2021 välisen ajan. Jäsenyys käynnistyy, kun tuote on maksettu (verkkokaupassa tai paikan päällä). Kesäjäsenyyden tulee ajoittua 2kk yhtäjaksoiselle ajalle touko-elokuun välillä. Jäsenyys jatkuu automaattisesti tarjousajan jälkeen normaalihintaisena jäsenyytenä (35e/kk), 1kk irtisanoutumisajalla.
Mikäli jäsenyyttä ei halua jatkaa tarjousajan jälkeen, tulee asiasta ilmoittaa asiakaspalveluumme liikunta@easymove.fi ensimmäisen treenikuukauden aikana. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.


Ostoksille:


Tsekkaa myös nämä:

Kuntosali Kempele

1600m2 kuntosali Kempeleen Zempissä. Jäsenyyteen kuuluvat myös ryhmäliikunta- ja virtuaalitunnit.

Lue lisää