Koti- ja etäpalvelut | Easymove

Koti- ja etäpalvelut

Koti- ja etäpalvelumme tuovat liikunnan ja kuntoutuksen kotiisi!


​​​​​​​Easymoven kuntoutus- ja liikuntapalvelut ulottuvat nyt myös kotiisi! Voit tilata kotiisi fysioterapeutin, hierojan ja työfysioterapeutin tai hyödyntää kattavat etäpalvelumme suoraan kotoasi. Myös erityisaikoina, ja etenkin silloin, on valtavan tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja kunnosta. Siksi tarjoamme palveluitamme nyt myös riskittömämmin kotikäynteinä sekä turvallisesti etänä. Tutustu etä- ja kotipalveluihimme lisää alta.

Easymove tekee hyvää – myös etänä!


Kempeleen kuntosalin etäpalvelut jäsenille

Easymove tarjoaa kaikille Kempeleen kuntosalin aktiivisille, maksaville jäsenille ilmaiseksi seuraavia etäpalveluita;

 • Virtuaalisia etäjumppia
 • Fysioterapeutin taukojumppia
 • Työfysioterapeutin vinkkejä työn tauotukseen ja työergonomiaan kotona
 • Personal trainereiden ohjattuja kotitreenejä sekä videona että etälivenä.

Yllä olevat etäpalvelut sekä kuntosalin ja virtuaalijumppasalien käyttö klo 05-24 välillä kuuluvat kaikki kuntosalijäsenyytemme kuukausihintaan (35€).
Kaikki etäpalvelut löytyvät suljetusta Facebookin Zemppiläiset -ryhmästä, johon hyväksytään mukaan kaikki aktiiviset, maksavat jäsenet. Mikäli olet tauolla tai et ole kuntosalin jäsen, mutta haluat mukaan (etä)palveluidemme piiriin, laita meille sähköpostia liikunta@easymove.fi , niin pistetään sinulle jäsenyysasiat kuntoon!


Ravintovalmennus etänä

Nyt jos koskaan on aika huolehtia omasta (ja perheen) jaksamisesta ja terveydestä!

Henkilökohtainen Ravintovalmennus etänä antaa sinulle:

 • Kartoituksen ja ruokapäiväkirjan pohjalta palautteen ja analyysin tämän hetkisistä ruokailutottumuksista.
 • Paljon tietoa ravitsemuksesta ja oppia sekä konkreettisia keinoja, mitä ja miksi muuttaa omassa ja perheen ruokailussa.
 • Omien tavoitteiden, tottumusten ja toiveiden mukaisesti suunniteltuna esimerkki ruokavalion tarkkoine määrineen, useammalla vaihtoehdolla.
 • Halutessasi reseptejä omien makrojen mukaisesti.
 • Seurannan ja konsultaatio-oikeuden valmentajan kanssa, päivityksen tarpeen mukaan.

Palvelun voit ostaa suoraan verkkokaupastamme ja laittamalla sen jälkeen sähköpostia ravintovalmentajallemme Riitta Mäkäräiselle: riitta.makarainen@easymove.fi

Etä-Ravintovalmennuksen hinta on 119 €.


Kotitreeniohjelma etänä

Kotonakin voi treenata tavoitteellisesti ja tuloksellisesti! Personal Trainerimme tekee sinulle omia tavoitteitasi tukevan kunto-ohjelman, jota voit toteuttaa kotonasi sieltä löytyvillä välineillä tai ilman välineitä. Ohjelma tehdään ja opastetaan etänä.

Palvelun voit ostaa suoraan verkkokaupastamme . Täytä sen jälkeen Personal Training -esitietolomake joko tietokoneella tai käsin. Lataa esitietolomake ja lähetä täytetty lomake valitsemallesi personal trainerille. Kotitreeniohjelman hinta on 39 €.

Kysy myös 2-jakoisista kotitreeniohjelmista!


Etäkuntoutus

Mikäli et pääse tulemaan toimipisteellemme kuntoutukseen, voi fysioterapian ja toimintaterapian toteuttaa tarvittaessa myös etänä. Etäkuntoutuksessa asiakas ja fysioterapeutti tapaavat toisensa virtuaalisesti Teams-videoyhteyden välityksellä.

Voit osallistua etäkuntoutukseen helposti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Varmista vain että sinulla on käytössäsi toimiva nettiyhteys sekä kamera.


Mitä tarvitset etäkuntoutuksen toteuttamiseksi?

 • Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä toimivan nettiyhteyden ja kameran
 • Muista myös hyväksyä kameran ja mikrofonin käyttö ennen etäterapiaa


Miten pääset etäkuntoutus vastaanotolle laitteellasi?

 • Kun terapeutti on varannut sinulle etävastaanottoajan, saat sähköpostiin linkin, josta pääset liittymään vastaanotolle.
 • Tietokoneella toimiessa pääset etävastaanotolle klikkaamalla sähköpostin linkin auki.
 • Mikäli sinulla on Teams-sovellus käytössäsi, voit liittyä vastaanotolle myös kirjautuneena, tätä ei kuitenkaan edellyttetä vaan liittyminen onnistuu myös selaimella ilman sovellusta.


Etäkuntoutus 30min 39 € ja 45min 49 € . Olet tervetullut etäkuntoutukseen lähetteellä tai ilman!

Voit varata ajan nettiajanvarauksestamme tai puhelimitse 020 734 2090.


Kotikäyntinä hierontapalvelu

Jumittavatko hartiat kotikonttorilla? Tuntuuko niskassa kireyttä tietokoneen äärellä työskennellessä?

Voit nyt tilata hierontapalvelumme suoraan kotiisi! Otamme mukaan hierontapöydän ja hygieniavarusteet. Toteutamme kotikäyntejä 0-30 kilometrin säteellä kustakin toimipisteestämme. Hinnoittelu perustuu normaalin hierontahinnan lisäksi kotisi etäisyyteen toimipisteestämme (Oulu Pateniemi, Oulu keskusta tai Kempele).

Varaa aika kotikäyntihierontaan helposti ja nopeasti nettiajanvarauksemme kautta.

Hieronta 60min kotikäyntinä alkaen 70,20 €.


Kotikäyntinä fysioterapiapalvelu

Kärsitkö alaselkäkivuista tai päänsärystä? Onko sinulla kipua lapaluiden välissä, niskajumeja tai selkäkipua?

Anna hyvien, koulutettujen fysioterapeuttiemme auttaa sinua. Toteutamme fysioterapiaa ja kuntoutusta asiakaslähtöisesti ja hygienisesti nyt myös kotikäynteinä.

Toteutamme kotikäyntejä 0-30 kilometrin säteellä kustakin toimipisteestämme. Hinnoittelu perustuu normaalin fysioterapiahinnan lisäksi kotisi etäisyyteen toimipisteestämme (Oulu Pateniemi, Oulu keskusta tai Kempele).

Varaa aika kotikäyntifysioterapiaan helposti ja nopeasti nettiajanvarauksemme kautta.

Fysioterapia 60min kotikäyntinä alkaen 83,70 €.


Kotikäyntinä työergonomian kartoitus

Könötätkö kotona huonossa työasennossa? Etkö tiedä, miten tekisit kotitoimistostasi ergonomisemman?

Easymoven ergonomiakartoituksesta saat apua työtapojen ja –menetelmien kehittämiseen, liikuntaelimistön kuormittumisen vähentämiseen sekä turvallisempaan työhön. Ergonomialla voidaan vaikuttaa myös työn sujuvuuteen, mielekkyyteen ja merkityksellisyyteen.

Voit nyt tilata kotiisi työfysioterapeuttimme tekemään sinulle ergonomian kartoituksen, asiakaslähtöisesti ja hygienisesti.

Toteutamme kotikäyntejä 0-30 kilometrin säteellä kustakin toimipisteestämme. Hinnoittelu perustuu normaalin fysioterapiahinnan lisäksi kotisi etäisyyteen toimipisteestämme (Oulu Pateniemi, Oulu keskusta tai Kempele).

Varaa aika kotikäynti-työergonomian kartoituksen helposti ja nopeasti nettiajanvarauksemme kautta.

Työergonomian kartoitus 60min kotikäyntinä alkaen 83,70 €.