Ryhmäliikunta ja virtuaalitunnit


Ryhmäliikunta Kempeleen kuntosalilla.


Tervetuloa ryhmäliikuntatunneillemme Kempeleen kuntosalillemme!
Onko sinun suosikkilajisi lihaskuntoharjoittelu, kehonhuolto, tanssilliset tunnit, spinning tai esimerkiksi toiminnallinen harjoittelu? Ryhmäliikuntatuntimme liikuttavat sinua monipuolisesti.

Tutustu lisäksi vapaasti käytössäsi oleviin virtuaalitunteihin, joita voit käyttää ryhmäliikuntasalien ollessa vapaana. Jäsenten Videokirjastosta löydät puolestaan taltioituja etäjumppia ja -treenejä.
​​​​​​​


Kesäextra: Ulkojumppa perjantaisin!

Easymove järjestää kaikille avoimen ja ilmaisen Ulkojumpan Zempin ulko-ovella perjantaisin klo 18.00.

Ulkojumppien sisällöt:

28.5. Toiminnallinen treeni
4.6. RPV (reisi-peppu-vatsa)
11.6. Strong Nation (aerobinen hikitreeni)
18.6. Zumba

Ulkojumpalle voit kutsua mukaan myös kaverit, jotka eivät ole kuntosalimme jäseniä. Mukaan jumpalle on hyvä ottaa mukaan juomapullo ja jumppamatto/pyyhe. Tervetuloa!

Huom! Tunneilla on säävaraus. Mikäli tunti joudutaan sään vuoksi perumaan, ilmoitetaan siitä tällä sivulla viimeistään 3 tuntia ennen tuntia.


Huom! Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä arkipyhinä. Virtuaalijumpat ovat sen sijaan käytössäsi ympäri vuoden. Tuntimuutokset ovat mahdollisia: reaaliaikaisen lukujärjestyksen näet aina varausjärjestelmämme kautta joko nettisivuillamme tai Easymoven Hyvinvointimaailma -puhelinsovelluksesta. Ilmoitamme mahdollisista tuntimuutoksista aina puhelinsovellukseen. Spinning -tunnit ohjataan Spinning-salissa. Muut tunnit ohjataan isossa ryhmäliikuntasalissa.Tuoreimmat liikunnan uutiset:

Kuntosalin kävijälaskuri

Oheisesta laskurista näet, kuinka monta treenaajaa on juuri tällä hetkellä Easymoven Kempeleen kuntosalilla. Treenaajat voivat olla kuntosalin puolella tai ryhmäliikuntatunneilla.

Lue lisää


Osta kuntosalijäsenyys verkkokaupasta: