Ryhmäliikunta ja virtuaalitunnit


Ryhmäliikunta Kempeleen kuntosalilla.


Tervetuloa ryhmäliikuntatunneillemme Kempeleen kuntosalillemme!
Onko sinun suosikkilajisi lihaskuntoharjoittelu, kehonhuolto, tanssilliset tunnit, spinning tai esimerkiksi toiminnallinen harjoittelu? Ryhmäliikuntatuntimme liikuttavat sinua monipuolisesti.

Tutustu lisäksi vapaasti käytössäsi oleviin virtuaalitunteihin, joita voit käyttää ryhmäliikuntasalien ollessa vapaana. Jäsenten Videokirjastosta löydät puolestaan taltioituja etäjumppia ja -treenejä.
​​​​​​​


Ryhmäliikunnan kevätkausi 2021

Ryhmäliikuntatunnit palaavat eetteriin tiistaina 2.2.2021!
Käynnistämme kevätkauden rajoitetulla osallistujamäärällä (9 osallistujaa + ohjaaja) ja pidennetyillä tuntiväleillä. Osa tunneista tullaan edelleen myös kuvaamaan, joten jumppailua voi jatkaa vielä kotonakin. Videoiduilla ryhmäliikuntatunneilla ei kuvata asiakkaita, ainoastaan ohjaajaa.

Kiinnitämme edelleen aiempaa tarkemmin huomiota ryhmäliikuntatuntiemme hygienisyyteen: Saleista löytyy puhdistussuihkeita ja käsipaperia sekä käsidesiä käsien ja välineiden puhdistamiseen.

Suosittelemme maskin käyttöä ennen ja jälkeen jumpan sekä välttämään pukuhuoneiden käyttöä.


Huom! Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä arkipyhinä. Virtuaalijumpat ovat sen sijaan käytössäsi ympäri vuoden. Tuntimuutokset ovat mahdollisia: reaaliaikaisen lukujärjestyksen näet aina varausjärjestelmämme kautta joko nettisivuillamme tai Easymove Hyvinvointimaailma -puhelinsovelluksesta. Ilmoitamme mahdollisista tuntimuutoksista aina puhelinsovellukseen.

Spinning -tunnit ohjataan Spinning-salissa. Muut tunnit ohjataan isossa ryhmäliikuntasalissa.Tuoreimmat liikunnan uutiset:

Kuntosalin Kesäjäsenyys!

2kk kesäjäsenyys vain 65€. Tervetuloa treenaamaan valoisalle ja tehokkaasti ilmastoidulle kuntosalillemme!

Lue lisää


Osta kuntosalijäsenyys verkkokaupasta: