Fysioterapeutin ja lääkärin yhteisvastaanotot Linnanmaalla!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Perusterveys siirtää PerusFysio-vastaanotot Easymove Linnanmaan tiloihin.

PerusFysio-käynnillä yhdistetään kahden ammattilaisen, fysioterapeutin ja lääkärin, tietotaito asiakkaan parhaaksi. PerusFysio-käynnit 4.9.2024 alkaen Easymove Linnanmaan tiloissa.

PerusFysio on oiva työkalu tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidon alkuarvioinneissa ja kontrolleissa. Voit hakeutua vastaanotolle kaikissa tuki- ja liikuntaelimistön oireissa, kun kaipaat moniammatillista tutkimista vaivasi laadusta ja sen syistä.

Palaute lääkärin ja fysioterapeutin vastaanotosta on ollut erinomaista ja palvelun saatavuuden parantamiseksi Perusterveyden toiminta laajenee Easymoven Linnanmaan tiloihin.

PerusFysio-käynnillä sinut ottaa vastaan tuki- ja liikuntaelinoireisiin perehtynyt fysioterapeutti, joka kartoittaa oireesi. Fysioterapeuttisen tutkimusten ja lääkärin konsultoinnin jälkeen saat käytännölliset hoito-ohjeet ja suunnitelman jatkohoitoa varten.

PerusFysio-käynnit (30min) ovat varattavissa joka keskiviikko klo 9-11.30 välillä Perusterveys Linnanmaan toimipisteelle.

Fysioterapeuttina työskentelee OMT-fysioterapeutti Iiro Räsänen.


Tervetuloa avajaisiin keskiviikkona 11.9.2024!

Avajaisissa tarjolla ilmaisia 15 minuutin arvioita tuki- ja liikuntaelinvaivaasi liittyen lääkärin ja fysioterapeutin yhteistyönä.

Tarjolla myös raikasta aamupalaa.

Tervetuloa tutustumaan!


Ajanvaraus PerusFysio-käynnille

Perusterveyden PerusFysio toiminta alkaa 4.9.2024 Easymove Linnanmaan toimitiloissa, osoitteessa Tutkijatie 8.
Varaa aika PerusFysio-käynneille Perusterveyden nettiajanvarauksesta tai puhelimitse!

Lisätietoa Perusterveyden nettisivuilta.