EASYMOVE -KONSERNI ZEMPPI AREENA OY:N OSAKKAAKSI

Liikunta-, kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluita tuottava Easymove ja viihdetapahtumia tarjoava Zemppi Areena ovat yhdistäneet osaamisensa, Easymoven tultua Zemppi Areenan osakkaaksi 30%:n osuudella.

Molemmat yritykset tarjoavat palveluitaan sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille, mutta Easymoven ja Areenan yhteistyön keskiössä ovat vahvasti yritysasiakkaat.
Easymove on kasvattanut ja kehittänyt yrityksille suunnattuja virkistys- ja työhyvinvointipalveluitaan lähivuosina merkittävästi. Zemppi Areenan viihdetapahtumat puolestaan ovat olleet alueellisesti merkittäviä ja erityisesti tapahtumien yrityksille suunnatut viihdepaketit ovat olleet kysyttyjä.

Easymoven ja Zemppi Areenan pitkä kokemus yritysten viihdyttämisestä ja virkistämisestä luo erinomaiset puitteet kasvaa alueen merkittävimmäksi toimijaksi. Yritysten yhteinen tavoitetila ja intressi yrityspalveluiden kehittämiselle puolestaan luo vahvan kasvupohjan yhteistyölle.
Tavoitteena on yhdistää Easymoven tieto-taito yritysten työhyvinvoinnin tukemisesta liikunnallisin ja tiimiyttävin keinon ja Zemppi Areenan tieto-taito yritysten viihdyttämisestä tapahtumissa. Kirsikkana kakun päällä on Easymove -konsernin keilaravintola Boulis, joka tulee osaksi yritystapahtumien ruokapalvelutarjontaa.

Easymove -konsernin Kempeleen toimipiste, Boulis ja Zemppi Areena sijaitsevat kaikki Kempeleen Zemppi -rakennuksessa, joten yhteistyö on saumatonta.