Aktiviteetit sisätiloissa | Easymove

Aktiviteetteja sisätiloissa

Ole läsnä -rentoutus

Myötätuntoa itselle, rauhoittumista ja rentoutumista. Ole läsnä –rentoutuksen tarkoituksena on päästää tunnin ajaksi mieli irti töistä, huolista ja murheista. Saat olla tunnin vapaa velvoitteista eikä sinun tarvitse olla tavoitettavissa. Sinulta ei odoteta mitään. Saat olla rauhassa, itsesi kanssa.

Tunnin aikana tehdään harjoituksia ja saat sitä myöten vinkkejä mukaan arkeesi.


Kehonhuolto

Kehoa huoltavalla tunnilla keskitytään edistämään lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia. Kehonhuollossa mieli lepää ja kiire on poissa! Aktiviteetti on temmoltaan rauhallinen, sykkeiltään maltillinen ja teknisesti helppo.

Kehonhuollon painopistettä voidaan muokata työyhteisönne tarpeiden mukaiseksi esimerkiksi päätetyötä tekevän niskahartia-seutuun keskittyen. Kehonhuolto aktiviteetissa tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kehonhuollon mahdollisuuksiin. Välineenä voi olla esimerkiksi tehokas jumppakeppi tai vaikkapa foamroll eli putkirulla. Kehonhuolto sopii ja on jopa suotavaa ihan kaikille.
​​​​​​​


Jooga / Olutjooga / Skumppajooga

Jooga

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava lempeä aktiviteetti, jossa arjen kiireet unhoittuvat. Rauhallinen aktiviteetti kynttilän valossa on mukava ja voimaannuttava kokemus työyhteisöllesi. Jooga koostuu rentoutusosioista sekä Asanoista eli joogaliikkeistä ja asennoista. Tunti sopii kaikille.

Skumppajooga

Kehon ja mielen hyvinvointia lisäävä yoga -vaikutteinen tunti skumppalasin kanssa toteutettuna, pilke silmäkulmassa. Tunti keskittyy rentoutumiseen ja lempeään liikkuvuuden lisäämiseen.

Olutjooga

Kehon ja mielen hyvinvointia lisäävä yoga -vaikutteinen tunti oluen kanssa toteutettuna, pilke silmäkulmassa. Tunti keskittyy rentoutumiseen ja lempeään liikkuvuuden lisäämiseen.Zemppi Army

Zemppi Armyssa haastat kehosi ja mielesi! Rokki soi ja tunnelma on taattu! Aktiviteetin sisältämät liikkeet ovat yhdistelmäliikkeitä, jotka harjoittavat samaan aikaan useita eri lihasalueita, pitäen sykkeen ylhäällä lähes koko tunnin ajan. Armyssa liikkeitä tehdään sekä kehon omalla painolla että välineillä. Zemppi Army kehittää voimaa, koordinaatiota, hapenottokykyä, tasapainoa ja ketteryyttä. Tunti sopii liikunnallisille työyhteisöille, jotka haluavat haastaa itsensä ja
kokea voittaja fiiliksen!

Ryhmäkoko max 10 hlö
​​​​​​​


Kahvakuula

Kahvakuula on oiva laji esimerkiksi toteutettavaksi työpaikkaliikuntana, liikkeet opetellaan ohjatusti. Mukaan aktiviteetista saat ohjelman, joka soveltuu esimerkiksi työpaikan taukoliikunnaksi.
Kahvakuula on tehokasta ja monipuolista lihaskuntoharjoittelua. Kahvakuulaharjoittelu treenaa koko kehoa ja nostaa sykettä. Ohjaaja opastaa sinut oikeaan tekniikkaan, joten et tarvitse aiempaa kuulailukokemusta. Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, joten kahvakuulatunti sopii loistavasti kaikille!
​​​​​​​


Kuntonyrkkeily

Niskat ja hartiat jumissa? Me voimme auttaa!
Kuntonyrkkeilyssä työskennellään aktiivisesti koko keholla; lyönti- ja väistöliikkeet sekä jalkatyöskentely kuormittavat kehoa monipuolisesti. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, nyrkkeilyosuuksista sekä lihaskuntoharjoitteista. Kuntonyrkkeily on tehokas laji, joka sopii kaikille!
​​​​​​​Sisäpyöräbailut

Sisäpyöräily eli Spinning on loistava aerobinen treenimuoto, jossa ohjaajan opastuksella poljetaan pyörillä välillä ylämäkiin vastuksia käyttäen ja välillä alamäkiin palautellen ilman vastuksia. Spinning sopii hyvin kaiken tasoisille treenaajille, sillä vastuksen ja rasittavuuden säätö onnistuu helposti.
Työyhteisöille suunniteltu sisäpyöräbailu ei olekaan mikä tahansa spinningtunti, vaan ajankohtaisilla teemoilla höystetty hauska aktiviteetti, johon sopii osallistua pieni pilke silmäkulmassa.


Ryhmäkoko max 16hlö
​​​​​​​Hauskat palloilut

Aktiviteetti tarjoaa mahdollisuuden pelata kaikkia perinteisiä palloilulajeja – ei niin perinteisin säännöin.
Hauska yhdessä tekeminen ja hulvattomat säännöt takaavat kaikille mahdollisuuden olla joukkueensa suvereeni sankari. Palloilut sopivat kaikille ja ohjaajamme ottavat toiveenne huomioon suunnittelussa.


Keilaus

Keilaus on mukavan rentoa tekemistä työporukalla. Keilaamisen ja kannustamisen ohessa voitte nautiskella virkokkeita ja pientä purtavaa. Halutessanne laitetaan pientä kisaa pystyyn!
​​​​​​​