Aktiviteetteja ulkosalla ja luonnossa

e-Fatbike safarit / Maastopyöräily

Tarjoamme yhteistyökumppani Lunkin kautta e-Fatbike safareita yrityksille ja ryhmille. Safareiden lähtö- ja paluupaikkana toimii Zemppi ja reitistönä Kempeleen upea retkireitistö.

Mikäli haluat tarjota ryhmällesi uude ja upean elämyksen, tartu tähän mahdollisuuteen! Easymove ja Lunki tarjoavat ainoana Oulun seudulla e-fatbike safareita.

Pyörät ovat siis sähköavusteisia ja niitä on käytettävissä yhteensä 15kpl.
Frisbeegolf

Köykkyrin 18-väyläinen frisbeegolfrata antaa haastetta niin ensikertalaiselle, kuin kokeneellekin pelaajalle. Pääsette tutustumaan frisbeegolfin saloihin ohjaajamme opastuksella, rauhoittavan metsän keskellä.

Loistava aktiviteetti luonnossa. Yhteiset kokemukset tunnetusti lujittavat työyhteisöä! Aktiviteetin kesto 1,5 h.


Metsäjooga / Luontokävely

Tarjoamme mielen ja kehon rentoutuksen ja rauhoittumiseen ohjattuja tilaustunteja, jotka toteutetaan luonnossa.

Toiminnallisen ja aktiivisen tekemisen jälkeen metsäjooga tai luontokävely toimii palauttavana ohjelmana.Zemppi Survivor - tiimitehtävärata

Zemppi Survivor on 5-7hlö pienryhmissä suoritettava tiimitehtävärata. Survivor toteutetaan Köykkyrin ulkoilualueella ja ohjelman kesto on noin 1,5-2h. Survivor haastaa osallistujat ratkomaan radan tehtävät, mikä edellyttää ryhmältä yhteistyötä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Survivor on hauska ja toiminnallinen aktiviteetti, mikä virkistää ja nostattaa työyhteisön ilmapiiriä!