Fysioterapialla liikuntakyky ennalleen!

Asiakaskertomuksen on kirjoittanut Easymoven asiakas, jonka polven tekonivelleikkaus jouduttiin uusimaan kolme kertaa harvinaisen komplikaation vuoksi.

"Kävin fysioterapiassa Oulun kaupungin maksusitoumuksella polven tekonivelleikkauksen vuoksi. Leikkaus jouduttiin uusimaan kolme kertaa harvinaisen komplikaation (sääriluun halkeaman) vuoksi.

Kuntoutusjakso kesti noin kuusi kuukautta ja käyntejä oli yhteensä 20. Viisi kuukautta kyynärsauvoilla + korona pitivät minut neljän seinän sisällä. Olin tulla hulluksi! Ensimmäinen 10 käynnin jakso toteutettiin kotikäynteinä, toinen 10 käynnin jakso toteutettiin suurimmaksi osaksi Easymoven pienkuntosalilla Pateniemessä. Olen hyvin tyytyväinen kuntoutusjaksoon. Fysioterapeutti Marjaana Alajoki on rauhallinen ja kärsivällinen ohjaaja ja otti hyvin huomioon perussairauteni (Parkinson). Olin jo aikaisemmin oivaltanut kuntoilun ja liikunnan merkityksen perussairauteni takia ja tämän kuntoutusjakson aikana sain liikuntakykyni ennalleen.

Nainen 68 v


Kirjoittaja on Easymoven 68-vuotias naisasiakas, jonka fysioterapeuttina toimi Marjaana Alajoki.Lisää mielenkiintoista luettavaa:

Asiakaskertomus niska-hartiavaivojen kuntoutuksesta naprapaatin kanssa

Reilussa kolmessa kuukaudessa merkittävästi ryhdikkäämpi ja energisempi olo!

Lue lisää


Voit tilata fysioterapeutin kotikäynnille kotona, palvelutalossa tai hoivakodissa asuvan vanhempasi luokse.

Fysioterapiaa kotonasi - Kotitalous­vä­hennys -60%

Tarjoamme yksilöllistä fysioterapiaa ja kuntoutusta helposti kotonasi. Vuoden 2024 alusta kotitalousvähennys laajenee koskemaan myös kotona tai palvelutalossa toteutettavia fysioterapia- ja toimintaterapiaa. Verotuksesta saatava kotitalousvähennys on työn osuudesta -60%.

Lue lisää