OMT-Fysioterapia | Easymove

OMT-Fysioterapia

Ortopedinen manuaalinen terapia (OMT) on fysioterapian erikoisala, joka on erikoistunut ihmisen fyysisen toimintakyvyn arviointiin, pehmytkudos-, hermo- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja kuntoutukseen sekä toimintarajoitteiden ennaltaehkäisyyn.

OMT-fysioterapiassa tutkitaan ja kuntoutetaan kiputiloja ja muita vaivoja, jotka voivat haitata liikunnan harrastamista, työkykyä tai päivittäisiä kotiaskareita. Vaivat voivat olla tuoreita tai hyvin pitkäänkin jatkuneita ja niiden taustalla voi olla loukkaantuminen tai vaivat ovat voineet alkaa pikkuhiljaa itsestään.

Kuntoutusmuotoina käytetään mm. manuaalisia hoitoja ja erilaisia harjoitteita, sisältäen ohjauksen omahoitoon, omatoimiseen harjoitteluun sekä ongelmien uusiutumisen ennaltaehkäisyyn.


OMT-fysioterapiassa Easymovella on apunasi Oulun keskustan toimipisteellä Ari Rahikkala.

Lisäksi Easymovella on kolme OMT-erikoistumiskoulutuksessa olevaa fysioterapeuttia Tommi Tähtinen, Kim Lehtinen ja Iiro Räsänen Pateniemen toimipisteellä.


Apunasi OMT-fysioterapiassa:


Lue lisää OMT-fysioterapiasta:

Yleisimmät tuki- ja liikuntaelinvaivat (tule) ovat mm. selkä-, niska- ja olkapää- ym. raajavaivoja

Mitä on OMT-fysioterapia?

Easymovella on tällä hetkellä yksi OMT-fysioterapeutti Ari Rahikkala-Tuikka keskustan toimipisteellä sekä kolme OMT-erikoistumiskoulutuksessa olevaa fysioterapeuttia Tommi Tähtinen, Kim Lehtinen ja Iiro Räsänen Pateniemen toimipisteellä.

Tässä artikkelissa avataa, mitä OMT-fysioterapia oikeastaan on.

Lue lisää