Hyvinvointimaailman käyttöehdot | Easymove

Easymoven Hyvinvointimaailman käyttöehdot

1. Aloittaminen

Palvelussa olevat liikunta- ja ravitsemusohjeet on suunniteltu terveelle aikuiselle, mikäli olet epävarma niiden sopivuudesta itsellesi, keskustele ensin lääkärisi tai muun terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa.


2. Yleistä Hyvinvointimaailmasta


Kurssin käyttöön liittyvät seuraavat käyttöehdot, joihin tulee tutustua huolellisesti ennen palvelun käyttämistä.
Hyvinvointimaailman käyttäminen on osoitus siitä, että hyväksyt ja sitoudut noudattamaan käyttöehtoja. Hyvinvointimaailman käyttäminen on kielletty, mikäli käyttöehtoja ei hyväksytä.

Easymove myöntää sinulle rajoitetun käyttöoikeuden käyttää Hyvinvointimaailmaa ja sen sisältämää aineistoa. Easymove myöntää käyttäjälle oikeuden katsella ja ladata palvelun sisältämiä aineistoja sekä tulostaa niitä vain omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallista käyttöä varten. Hyvinvointimaailman materiaalin omistusoikeus ei siirry käyttäjälle.


Hyvinvointimaailman käyttöön liittyvät seuraavat rajoitukset:

  1. Käyttäjällä ei ole oikeutta muokata aineistoa millään tavalla eikä jäljentää; esittää julkisesti tai muulla tavoin julkistaa aineistoa tai käyttää sitä kaupallisessa tarkoituksessa.
  1. Käyttäjä on velvollinen säilyttämään kaikissa lataamansa aineiston tulosteissa ja kopioissa kaikki kyseisen aineiston sisältämät tekijänoikeus- ja muut oikeuksiin liittyvät ilmoitukset ja merkinnät.


Käyttäjän on annettava Hyvinvointimaailmaan rekisteröitymisen yhteydessä kaikki pakolliseksi merkityt tiedot. Huomioithan, että rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Käyttäjäoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa eteenpäin. Luo itsellesi salasana, muista että sitoudut pitämään sen salassa ja olemaan luovuttamatta kolmansien osapuolien käyttöön. Käyttäjä on vastuussa kaikista tunnuksillaan tehdyistä toimenpiteistä. Sitoudut ilmoittamaan Easymovelle välittömästi, mikäli epäilet tunnustesi joutuneen vääriin käsiin. Easymove Oy pidättää oikeuden sulkea käyttöoikeuden milloin tahansa, mikäli epäilee tunnuksia käytettävän väärin.


3. Linkit

Easymove saattaa sisällyttää palveluun linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämiin Internet-sivustoihin. Tällaisten linkkien käyttäminen siirtää käyttäjän pois palvelusta. Easymove ei valvo tai tarkista ulkopuolisten Internet-sivustojen sisältöä, eikä vastaa kyseisten Internet-sivustojen oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai tietoturvasta.
Easymove kehottaa käyttäjää tutustumaan huolellisesti linkitetyn Internet-sivuston käyttöehtoihin ennen käytön aloittamista. Käyttäjä käyttää linkitettyjä Internet-sivustoja omalla vastuullaan.4. Tiedot ja aineistot

Huomioi, että Hyvinvointimaailmaan eli palveluun ei tule välittää mitään luottamuksellisia tietoja hyvinvointimaailman kautta.


5. Tietoturva

Easymove pyrkii tarjoamaan mahdollisimman korkean tietoturvatason. Käyttäjää pyydämme tiedostamaan, ettei internet ole kaikilta osin tietoturvallinen.6.Muutokset

Easymovella on oikeus ilman ennakkoilmoitusta muuttaa hyvinvointimaailman osia, hinnoittelua, palveluita tai poistaa niitä sekä korjata ilmenneitä virheitä ja puutteita.
Easymove pidättää itsellään oikeuden poistaa mitä tahansa käyttäjän tuottamaa sisältöä.
Easymove pidättää oikeuden muuttaa ja muokata käyttöehtoja. Käyttöehtojen muutokset tulevat voimaan, kun niistä on ilmoitettu sähköpostitse. Palvelun käyttäminen muuttamisen jälkeen on osoitus kyseisten käyttöehtomuutosten hyväksymisestä.7. Vastuunrajoitus

Easymove tekee parhaansa, että Hyvinvointimaailma ja sen sisältämät palvelut olisivat turvallisia ja toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla. Easymove ei kuitenkaan vastaa palvelun toiminnasta teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamissa katkoksista.


8. Käyttöoikeus

Easymovella on oikeus siirtää sopimus kanssaan samaan konserniin kuuluvalle yhtiölle sekä liiketoiminnan kaupan yhteydessä liiketoiminnan vastaanottavalle taholle. Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai käyttöoikeutta edelleen ilman Easymoven suostumusta.


9. Sopimuksen päättyminen

Sopimus on tilausvahvistuksen mukaisesti voimassa joko määräaikaisena tai toistaiseksi, kunnes jompikumpi osapuolista sen päättää.