Neurosonic -hoidon hyödyt

Miten Neurosonic -hoidot vaikuttavat autonomiseen hermostoon ja mieleen?


Unen laadun parantaminen

Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Stressihormonien tuotanto vähenee, jolloin uneen liittyvät mekanismit palautuvat. Ihminen rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa.


Stressin ja stressiperäisten oireiden lievitys

Neurosonic lisää parasympaattista toimintaa ja tämä edesauttaa kokonaisvaltaista palautumista. Asiakaspalautteen perusteella Neurosonicin käytön aloittamisen jälkeen stressaantunut ihminen pystyy nukahtamaan helpommin ja yölliset, valvomista aiheuttavat heräämiset vähenevät tai loppuvat kokonaan.


Palautuminen on sekä fyysistä että henkistä

Neurosonic rentouttaa kehoa tehokkaasti. Palautumista tehostava hermostollinen vaikutus perustuu muutoksiin autonomisen hermoston toiminnassa. Asiakaspalautteemme mukaan myös lihasten palautuminen tapahtuu värähtelyn avulla helposti ja nopeasti.


Lue lisää aiheesta & lähde: Neurosonic


Lue lisää Neurosonic -hoidosta:

Neurosonicin värähtelyteknologia auttaa palautumaan.

Neurosonic

Easymoven Neurosonic Professional -tuoli sijaitsee Linnanmaan toimipisteellä. Ajanvaraus hoitoihin tapahtuu nettiajanvarauksen kautta tai asiakaspalvelupisteellämme.

Lue lisää


Neurosonic -ohjelmat

Löydä itsellesi sopiva Neurosonic -hoito aktivoivien, palauttavien ja rentouttavien ohjelmien joukosta.

Lue lisää


Kenelle Neurosonic ei sovi?

Neurosonicin menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Ihan jokaiselle hoitomuoto ei kuitenkaan sovi. Lue poikkeuksista tästä artikkelista.

Lue lisää