FIRSTBEAT LIFE

Onko sinulle tärkeää pitää huolta yrityksesi työhyvinvoinnista ja hyvästä työilmapiiristä? Kaipaatteko hauskaa tekemistä yhdessä tai ohjelmaa kokouksen yhteyteen?

Firstbeat life

yritysryhmille, työyhteisöille sekä yksityisille!


Easymove tarjoaa yrityksille ja työyhteisöille Firstbeat life -hyvinvoinnin mittauspalvelua avaimet käteen – periaatteella. Firstbeat life on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mittauspalvelu, joka avaa tarkasti työntekijän stressin, unen, palautumisen ja liikunnan tilannetta. Kun pohdit panostuksia työntekijöiden hyvinvointiin, Firstbeat life on erinomainen vaihtoehto!
Tutustu lisää ja ole yhteydessä!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Työhyvinvointia Firstbeat lifen kautta

Työhyvinvointiin panostaminen on luontevaa aloittaa työntekijöiden hyvinvoinnin nykytilan kartoituksella. Hyvinvoinnin testaus- ja mittausmenetelmiä on tarjolla useita vaihtoehtoja eri aihealueittain. Firstbeat life on edistyksellinen mittaustapa kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin seurantaan kuten stressin, unen, palautumisen ja liikunnan seurantaan. Mittaukset toteutetaan kehoon asetettavalla mittalaitteella ja mittaus perustuu tarkkaan syke- ja liikevaihtelun mittaukseen. Puhelinsovelluksen avulla mittauksen tekeminen ja tulosten tulkinta on tehty erittäin helpoksi.

Työssä jaksamiseen ja yksilön hyvinvointiin vaikuttaa työn ja työympäriston lisäksi oleellisesti henkilökohtaiset asiat (mm. uni, ravinto, liikunta). Firstbeat life -mittauksen kautta saat luotettavaa tietoa ryhmätasolla työntekijöiden hyvinvoinnista ja ennenkaikkea mittauspalvelun kautta autat työntekijöitäsi jaksamaan ja voimaan paremmin!


Firstbeat life lyhyesti:

Luotettava mittalaite erittäin tarkkaan sykevaihtelu- ja liikemittaukseen.

Firstbeat Life -sovellus tarjoaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta sekä yksilöllistä ohjausta.

Kattava yritysraportointi työhyvinvoinnin kehittämiseen

Huomioitavaa on, että Firstbeat life eroaa merkittävästi markkinoilla olevista äly-ja urheilukellon mittausmenetelmistä. Voit tutustua tarkemmin aiheeseen tästä: https://www.firstbeat.com/fi/blogi/mika-erottaa-firstbeat-lifen-alykelloista-ja-muista-kuluttajalaitteista/
Easymoven Firstbeat life tarjous:

Uusi vuosi lähestyy. Pohditko keinoja alkuvuoteen, miten voisit tukea ja kannustaa työyhteisöä voimaan paremmin? Tartu nyt Easymoven Firtsbeat life -alkuvuoden tarjoukseen! Saat seurantamittauksen kaupan päälle jokaiseen tilaukseen. Ota heti yhteyttä, sovitellaan teille sopivat ratkaisut ja toteutetaan mittaukset tammi-maaliskuun aikana!

Tarjoamme Firstbeat life -mittauspalvelua valmisteluista toteutukseen siten, että huolehdimme ja ohjaamme koko palveluprosessin ryhmällenne. Easymoven palvelun avulla mittauksen valmistelut ja suorittaminen eivät vaadi juurikaan teiltä työaikaa tai kokoontumisia ryhmänä.Ota yhteyttä!

Kun haluat tietää lisää tai kiinnostuit palvelusta, ole yhteydessä. Teemme yhteistyötä Firstbeat Technologies Oy: kanssa ja tarjoamme palvelua ennenkaikkea Oulun seudulla, mutta toimitukset onnistuvat myös muualle Suomeen.


Yrityspalvelut

Miika Katainen

050 4722714

yritykset@easymove.fi