Tervetuloa Easymoven kuntosalille!

Tässä sinulle tärkeimmät ohjeet ja vinkit, jotta pääset sujuvasti kiinni treeniin ja kartalle jäsenyytesi sisällöstä.


Voit aloittaa treenaamisen heti Easymoven puhelinsovelluksen avulla.

Mikäli haluat käyttöösi ennemmin lisämaksullisen kulkutägin (15€), poikkea asiakaspalvelussamme sen aukioloaikoina, niin pääset aloittamaan treenit.


Puhelinsovellus toimii heti ostamisen jälkeen. Kirjaudu siihen sisään samoilla tunnuksilla kuin verkkokauppaamme ostosta tehdessäsi. Näin app löytää sinun kulkuoikeutesi ja pääset heti treenaamaan!


Voit ladata sovelluksen AppStoresta tai GooglePlay-kaupasta. Sovellus löytyy kaupoista nimellä Easymoven Hyvinvointimaailma.


Tervetuloa treenaamaan!Ohjeet ensimmäiselle treenikäynnille

Seuraavat ohjeet auttavat sinua, mikäli et ole kertaakaan meillä käynyt ja ensimmäinen käyntisi ajoittuu asiakaspalveluaikojemme ulkopuolelle:


- Mikäli haluat jättää vaihtovaatteet/tavarat lukolliseen kaappiin, otathan mukaan oman munalukon. Myymme jämeriä munalukkoja myös asiakaspalvelussamme sen aukioloaikoina.


- Jätäthän ulkokengät niille varattuun paikkaan eteisaulassamme. Voit myös halutessasi riisua kengät eteisessä ja kuljettaa ne mukanasi tuomassa pussissa pukukaappiin treenisi ajaksi.


- Kempeleen pukuhuoneet löydät, kun kävelet eteisestä kohti sohvaryhmää ja käännyt niiden jälkeen vasemmalle. Pukuhuoneet sijaitsevat pitkän käytävän päässä vasemmalla.
Linnanmaan pukuhuoneet löydät, kun kävelet portista sisään ja koko rakennuksen päätyyn asti.


- Voit käyttää virtuaalijumppia koska tahansa, kun virtuaalitilat ovat vapaana.


- Live-ohjattuihin jumppiin voit ilmoittautua Easymoven puhelinsovelluksella.


Jäsenyytesi sisältää kaiken tämän

Kaikki kuntosalijäsyytemme sisältävät aina seuraavat palvelut:

- Kuntosalin käyttö (laitealue, aerobiset laitteet ja toiminnallinen alue)
- Ohjatut ryhmäliikuntatunnit
- Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit

- Jäsenten oma Videokirjasto, josta löytyy etätreenejä ja etäjumppia. Videot ovat näkyvissä, kun olet kirjautuneena sisään.
- Maksuton valmennuskonsultaatio Personal Trainerin kanssa. Varaa aika nettiajanvarauksestamme.
- Hurja määrä timanttisia Jäsen- ja VIP-jäsenetuja!
- Lapsiparkkiin (Kempele) saa tuoda omalla vastuulla lapsen kuntosalitreenisi ajaksi. Lasten tuominen kuntosalialueelle on ehdottomasti kielletty.

Kuntosali on käytössäsi vuoden jokaisena päivänä joko klo 05-24 (normaali kuntosalijäsenyys) tai klo 05-16 (eläkeläiset ja työttömät sekä UniMoven asiakkaat).

Pääsy tiloihin tapahtuu Easymoven puhelinsovelluksella (tai kulkutägillä).

Kun olet ollut jäsenenä yhtäjaksoisesti 6 kk ajan, sinusta tulee automaattisesti VIP-jäsenemme ja voit halutessasi tauottaa jäsenyyttäsi yhden kalenterikuukauden per vuosi. Äitiysloman, armeijan ja pitkän sairasloman ajaksi voit tauottaa jäsenyyttäsi kuluttomasti.


Jäsenenämme saat myös - 10% alennuksen Easymoven fysioterapia-, hieronta- ja akupunktiopalveluistamme.


Ryhmäliikuntatunnille voit varata ja perua paikan puhelinsovelluksen kautta etukäteen. Tutustu tarkempiin ryhmäliikunnan varauskäytäntöihin.


Huomio! Muistathan, että jäsenyytesi on aina henkilökohtainen; et voi päästää kuntosalille sisälle muita ihmisiä etkä lainata kulkurannekettasi tai mobiilisovelluksesi sisäänpääsyä muille. Jäsenyyden väärinkäytöstä sakotamme 150€.


Tärkeää tietoa laskutuksesta ja liikuntaeduista

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa jäsenyyteesi liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun ajankohtaiset aukioloajat löydät sivuiltamme. Autamme sinua myös sähköpostitse Kempele: liikunta@easymove.fi ja Linnanmaa: liikunta.linnanmaa@easymove.fi


Voit maksaa kuntosalijäsenyyttäsi ja Personal Training -palveluita liikuntaseteleillä ja -korteilla asiakaspalvelupisteellämme. Liikuntaetusovelluksellasi pystyt maksamaan palveluita myös etänä.

Täältä voi lukea lisää liikuntaetujen hyödyntämisestä.


Liikuntaseteleitä voit jättää myös asiakaspalvelupisteen vieressä olevaan postilaatikkoomme allekirjoitettuna. Kirjoita kuoreen oma nimesi ja hetun alkuosa.

Kuntosalin kuukausilasku saapuu liittymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin.
Lasku saattaa mennä myös roskapostikansioon. Ensimmäisen laskun saavuttua suosittelemmekin tekemään e-laskusopimuksen omaan verkkopankkiin.


Suosittelemme treenien sujuvaan starttaamiseen:


Tsekkaa myös nämä artikkelit:

Kuntosalin asiakas- ja kulkujärjestelmä

Tästä artikkelista löydät tärkeimmät tiedot Easymoven kuntosalin kulkujärjestelmästä ja puhelinsovelluksesta.

Lue lisää


Yleisimmät kysymykset Easymoven palveluista

Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia liittyen Easymoven palveluihin.

Lue lisää