Ohjeet uudelle kuntosalijäsenelle | Easymove

Tervetuloa Easymoven kuntosalille!

Tässä sinulle tärkeimmät ohjeet ja vinkit, jotta pääset sujuvasti kiinni treeniin ja kartalle jäsenyytesi sisällöstä.


Voit aloittaa treenaamisen heti Easymoven puhelinsovelluksen avulla.

Mikäli haluat käyttöösi ennemmin lisämaksullisen kulkurannekkeen (15€), poikkea asiakaspalvelussamme sen aukioloaikoina, niin pääset aloittamaan treenit.


Puhelinsovellus toimii heti ostamisen jälkeen. Kirjaudu siihen sisään samoilla tunnuksilla kuin verkkokauppaamme ostosta tehdessäsi. Näin app löytää sinun kulkuoikeutesi ja pääset heti treenaamaan!


Voit ladata sovelluksen AppStoresta tai GooglePlay-kaupasta. Sovellus löytyy kaupoista nimellä Easymoven Hyvinvointimaailma.


Tervetuloa treenaamaan!Ohjeet ensimmäiselle treenikäynnille

Seuraavat ohjeet auttavat sinua mikäli et ole kertaakaan meillä käynyt ja ensimmäinen käyntisi ajoittuu asiakaspalveluaikojemme ulkopuolelle:


- Mikäli haluat jättää vaihtovaatteet/tavarat lukolliseen kaappiin, pukuhuoneista löytyy keltaisia rannekkeita, joilla saa pukukaapin lukkoon treenin ajaksi. Palautathan rannekkeen puhdistettuna pukuhuoneen rannekelaatikkoon lähtiessäsi.


- Jätäthän ulkokengät niille varattuun paikkaan eteisaulassamme. Voit myös halutessasi riisua kengät eteisessä ja kuljettaa ne mukanasi tuomassa pussissa pukukaappiin treenisi ajaksi.


- Pukuhuoneet löydät, kun kävelet eteisestä kohti sohvaryhmää ja käännyt niiden jälkeen vasemmalle. Pukuhuoneet sijaitsevat pitkän käytävän päässä vasemmalla.


- Ryhmäliikunta-, virtuaali- ja spinning-salit sijaitsevat kaikki kuntosalimme päätyseinälle (pukuhuoneiden lähellä).


- Voit käyttää virtuaalijumppia koska tahansa, kun virtuaali- ja spinningsalit ovat vapaana.


- Live-ohjattuihin jumppiin voit ilmoittautua Easymoven puhelinsovelluksella (tai kulkurannekkeella ilmoittautumispisteessä aulassamme).


Jäsenyytesi sisältää kaiken tämän

Kaikki kuntosalijäsyytemme sisältävät aina seuraavat palvelut:

- Kuntosalin käyttö (laitealue, aerobiset laitteet ja toiminnallinen alue)
- Ohjatut ryhmäliikuntatunnit
- Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit

- Jäsenten oma Videokirjasto, josta löytyy etätreenejä ja etäjumppia. Videot ovat näkyvissä, kun olet kirjautuneena sisään.
- Ilmainen, 30 minuutin alkukartoitus Personal Trainerin kanssa. Varaa aika nettiajanvarauksestamme.
- Hurja määrä timanttisia Jäsen- ja VIP-jäsenetuja!
- Lapsiparkkiin saa tuoda omalla vastuulla lapsen kuntosalitreenisi ajaksi. Lasten tuominen kuntosalialueelle on ehdottomasti kielletty.

Kuntosali on käytössäsi vuoden jokaisena päivänä joko klo 05-24 (normaali kuntosalijäsenyys) tai klo 05-16 (seniorit ja työttömät).

Pääsy tiloihin tapahtuu Easymoven puhelinsovelluksella (tai kulkurannekkeella).

Kun olet ollut jäsenenä yhtäjaksoisesti 6 kk ajan, sinusta tulee automaattisesti VIP-jäsenemme ja voit halutessasi tauottaa jäsenyyttäsi yhden kalenterikuukauden per vuosi. Äitiysloman, armeijan ja pitkän sairasloman ajaksi voit tauottaa jäsenyyttäsi kuluttomasti.


Jäsenenämme saat myös - 10% alennuksen Easymoven fysioterapia-, hieronta- ja akupunktiopalveluistamme.


Ryhmäliikuntatunnille voit varata ja perua paikan puhelinsovelluksen kautta etukäteen. (Kulkurannekkeella voi varata paikan vain paikan päällä.) Tutustu tarkempiin ryhmäliikunnan varauskäytäntöihin.


Huomio! Muistathan, että jäsenyytesi on aina henkilökohtainen; et voi päästää kuntosalille sisälle muita ihmisiä etkä lainata kulkurannekettasi tai mobiilisovelluksesi sisäänpääsyä muille. Jäsenyyden väärinkäytöstä sakotamme 100€.


Tärkeää tietoa laskutuksesta ja liikuntaeduista

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa jäsenyyteesi liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun ajankohtaiset aukioloajat löydät sivuiltamme. Autamme sinua myös sähköpostitse liikunta@easymove.fi


Voit maksaa kuntosalijäsenyyttäsi ja Personal Training -palveluita liikuntaseteleillä ja -korteilla asiakaspalvelupisteellämme. Osalla liikuntaedulla voi maksaa myös etänä.

Täältä voi lukea lisää liikuntaetujen hyödyntämisestä.


Liikuntaseteleitä voit jättää myös asiakaspalvelupisteen vieressä olevaan postilaatikkoomme allekirjoitettuna. Kirjoita kuoreen oma nimesi ja hetun alkuosa.

Kuntosalin kuukausilasku saapuu liittymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin.
Lasku saattaa mennä myös roskapostikansioon. Ensimmäisen laskun saavuttua suosittelemmekin tekemään e-laskusopimuksen omaan verkkopankkiin.Suosittelemme treenien sujuvaan starttaamiseen:


Tsekkaa myös nämä artikkelit:

Kuntosalin asiakas- ja kulkujärjestelmä

Tästä artikkelista löydät tärkeimmät tiedot Easymoven kuntosalin kulkujärjestelmästä ja puhelinsovelluksesta.

Lue lisää


Yleisimmät kysymykset Easymoven palveluista

Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia liittyen Easymoven palveluihin.

Lue lisää