Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaista valmennusta Oulussa ja Kempeleessä


Haluatko muutosta elämääsi? Kenties lisätä lihasmassaa, oppia syömään oikein tai kiinteytyä. Haluatko avuksesi valmentajan, joka kuuntelee sinua, huomioi toiveesi ja välittää sinusta?​

Lämpimästi tervetuloa Easymoven Personal Training -valmennukseen! Easymovella tarjoamme aina henkilökohtaisesti sinun tavoitteitasi ja toiveitasi kuunnellen toteutettua valmennusta. Personal trainerin valmennuksessa opit liikkeiden oikeat suoritustekniikat ja saat tavoitteisiisi räätälöidyn harjoitusohjelman. Tällöin harjoittelu on motivoivaa, tehokasta ja saat varmasti haluamiasi tuloksia!


Valmennuspaketit rakennetaan aina henkilökohtaisen tarpeen ja toiveiden mukaisesti tuntihinnalla, jolloin valmennuksen kesto ja tapaamisten tiheys sekä määrä voidaan yhdessä määritellä asiakkaalle sopivaksi, kuten myös tapaamisten sisältö.

Tapaamiset voivat sisältää esim.kuntotestaukset, saliohjelmien teon ja päivitykset, koti-ja ulkotreeniohjelmat, liikkuvuus-ja venyttelyohjeet,ravintovalmennuksen, eri treenimuotoihin tutustumista ja ohjattuja treenejä,seurantaa ja konsultaatiota tapaamisten välissä unohtamatta.


Henkilökohtainen valmennus alkaen 65 € / tunti.

Parivalmennus alkaen 49 € / tunti / henkilö.