Kuntoutuspalvelut

Kuntoutuspalvelut


Easymoven kuntoutuspalvelut palvelevat sinua neljässä eri toimispisteessä Oulun Linnanmaalla ja keskustassa sekä Kempeleessä ja Haukiputaalla. Kuntoutuspalvelut tuovat sinulle helpompaa liikettä tulevaisuuteen – olitpa sitten kuntoutuja tai aktiiviliikkuja. Tarjoamme fysioterapiaa, hierontaa, lymfaterapiaa, akupunktiota, naprapatiaa ja toimintaterapiaa.

Asiantunteva henkilökuntamme ohjaa sinut aina oikean ammattilaisen vastaanotolle, joten löydät oikean avun joka tilanteeseen.
​​​​​​​

Easymovella on voimassa olevat sopimukset Kelan vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksesta.​ Lisäksi olemme Oulun Kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.Fysioterapia

Lue lisää

Hieronta

Hieronta laukaisee lihasjännitystä, lievittää kipua ja rentouttaa. Tutustu tarkemmin hierontapalveluihimme. Hyvinvointia arkeen niin aktiiviliikkujille kuin kuntoutujillekin.

Lue lisää

Naprapatia

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen, hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

Toimintaterapia

Lue lisää