Neurosonic

Easymoven Neurosonic Professional -tuoli sijaitsee Linnanmaan toimipisteellä. Ajanvaraus hoitoihin tapahtuu nettiajanvarauksen kautta tai asiakaspalvelupisteellämme.

Neurosonicin värähtelyteknologia auttaa palautumaan.


"Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja Neurosonicin asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä."

Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Kiireen ja stressin aiheuttamaa kuormitusta on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Neurosonic-teknologia auttaa ensin kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, jolloin myös ajatusten on mahdollista rauhoittua nopeammin.


Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan ohjelman jälkeen reilusti vettä.


Lue lisää aiheesta & lähde: NeurosonicLue lisää Neurosonic -hoidosta:

Neurosonic -ohjelmat

Löydä itsellesi sopiva Neurosonic -hoito aktivoivien, palauttavien ja rentouttavien ohjelmien joukosta.

Lue lisää


Kenelle Neurosonic ei sovi?

Neurosonicin menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Ihan jokaiselle hoitomuoto ei kuitenkaan sovi. Lue poikkeuksista tästä artikkelista.

Lue lisää


Neurosonic -hoidon hyödyt

Miten Neurosonic -hoidot vaikuttavat autonomiseen hermostoon ja mieleen?

Lue lisää