Seniorikuntoutus

Seniorikuntoutus eli geriatrinen fysioterapia on eläkeiän ylittäneille ihmisille suunnattua toimintakykyä ylläpitävää fysioterapiaa, ja mahdollista vammasta toipumiseen liittyvää ja toimintakykyä palauttavaa fysioterapiaa.

Seniorikuntoutuksen menetelmät ovat Easymovella TULE-fysioterapian mukaisia nivelten ja lihasten liikkuvuutta, sekä lihasvoimaa ylläpitäviä ja lisääviä harjoitteita sekä manuaalisia terapiakeinoja.

Ryhmäliikunta ja kuntosaliharjoittelu on monelle kodin ulkopuolella aktiivisesti liikkuvalle seniorille hyvin keskeinen ja tehokas toimintakykyä ja vireyttä ylläpitävä terapiamuoto. Kotikäynteinä tai laitos- ja sairaalakäynteinä toteutettava fysioterapia ja kotiharjoitteiden ohjaus on myös heikomman toimintakyvyn tai liikkumisen rajoitteita omaavalle kuntoutujalle tehokas ja turvallinen terapiamuoto.Toteutamme Easymovella fysioterapiaa tarvittaessa myös kotikäynteinä.

Lue lisää koti- ja etäpalveluista


FysioterapeutitLue lisää fysioterapian kotitalousvähennyksestä:

Voit tilata fysioterapeutin kotikäynnille kotona, palvelutalossa tai hoivakodissa asuvan vanhempasi luokse.

Fysioterapiaa kotonasi - Kotitalous­vä­hennys -60%

Tarjoamme yksilöllistä fysioterapiaa ja kuntoutusta helposti kotonasi. Vuoden 2024 alusta kotitalousvähennys laajenee koskemaan myös kotona tai palvelutalossa toteutettavia fysioterapia- ja toimintaterapiaa. Verotuksesta saatava kotitalousvähennys on työn osuudesta -60%.

Lue lisää