Hyvinvointipalvelut | Easymove

Työhyvinvointipalvelut

Työhyvinvointipalvelut

Järjestämme yrityksille työhyvinvointipalvelut, Tyky- ja virkistypäivät, pidempi aikaiset Tyky-kurssit, yritysjäsenyydet kuntosalillemme ja yrityshieronnat.


Tarjoamme monipuolisen kattauksen aktiviteetteja ja kursseja työyhteisöille ja vapaa-ajan ryhmille. Monipuolisesta lajivalikoimastamme löydätte varmasti jokaiselle ryhmälle sopivat ohjelmakokonaisuudet niin hurjempaan kuin rauhallisempaankin menoon, aina teidän ryhmälle räätälöitynä!

Tutustu kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat ideat työhyvinvointitempauksiin ja virkistyspäiviin. Jätä meille tarjouspyyntö alla olevasta lomakkeesta tai ota yhteyttä Easymove työhyvinvointipalveihin.


Easymoven työhyvinvointipalvelut

yritykset@easymove.fi // riku.laine@easymove.fi

044 070 6694


Onko sinulle tärkeää pitää huolta yrityksesi työhyvinvoinnista ja hyvästä työilmapiiristä? Kaipaatteko hauskaa tekemistä yhdessä tai ohjelmaa kokouksen yhteyteen?

Lue lisää


Räätälöidyt työhyvinvointikurssit

​Työyhteisöille työkykyä ylläpitävät ja kehittävät kurssit Easymovelta.

Lue lisää

Työergonomia ja työhyvinvointipäivä toimistolla

Tutustu tarjontaamme ja pyydä tarjous! Toimimme Oulun ja Kempeleen alueella.

Lue lisää

Virkistyspäivien hyvinvointiluennot

Easymoven hyvinvointiluennot ovat kaikkea muuta kuin paatostelua. Luennot voivat keskittyä hyvinvointiin, ravitsemuksen, työn iloon ja imuun, työergonomiaan tai liikunnan aloittamiseen ja harjoitteluun.

Lue lisää

Kuntotestit ja mittaukset yrityksille

Fysioterapeuttimme ja Personal Trainerimme toteuttavat yrityksille ja yhteisöille erilaisia kuntoa ja hyvinvointia mittaavia testejä.

Lue lisääTuoreimmat työhyvinvoinnin uutiset:

Aurinko paistaa, mutta virkistystoiminta jäissä?

Tutustu Easymoven etä- ja ulkovirkkareihin sekä yritysten pienryhmävalmennuksiin!

Lue lisää