Easymoven tarina

Me Easymovella haluamme tarjota helppoa ja nautinnollista liikkumista sekä monipuolisia hyvinvointipalveluita. Ylläpidämme asiakkaidemme terveyttä ja auttamme myös aina vaivan tai vamman yllättäessä.

Ajatus Easymoven perustamiseen lähti tästä samaisesta missiosta tarjota tukea hyvinvointiin ja liikkumiseen. Tarjoamme korkealaatuista palvelua ja valmennusta osaavan asiantuntijan avulla aina asiakkaamme yksilöllisten tarpeiden mukaan. Easymoven liikunta-, kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut pitävät huolta niin aktiivisesti liikkuvista ihmisistä kuin kuntoutujistakin.

Voimme ylpeästi todeta olevamme alueen edelläkävijöitä kokonaisvaltaisten hyvinvointipalveluiden tarjoajana. Kehittämämme palvelukonsepti huolehtii asiakkaan kulloisestakin tarpeesta ja siirtymä eri asiantuntijoiden ja palveluiden välillä (esimerkiksi fysioterapiasta kuntosalille) on asiakasystävällistä ja turvallista.

Toimintaamme Easymovella ohjaavat arvot; pyrimme aina tuottamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen ja kehittämään henkilöstömme ammattitaitoa. Teemme työtämme täydestä sydämestä, sillä haluamme asiakkaidemme voivan paremmin.

Easymove työllistää yli 30 eri alojen ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Oulun keskustassa ja Linnanmaalla sekä Kempeleessä ja Haukiputaalla.


Tervetuloa liikkumaan, kuntoutumaan ja voimaan hyvin kanssamme!


Liikuttavin terveisin,
Easymoven henkilökunta