Fysioterapia


Välittävää fysioterapiaa Oulussa ja Kempeleessä

Olemme apunasi tuki- ja liikuntaelin vaivoissa sekä keskushermoston vammasta tai neurologisesta perussairaudesta johtuvien ongelmien kuntoutuksessa. Toteutamme fysioterapiaa ja kuntoutusta asiakaslähtöisesti Oulun ja Kempeleen toimipisteillämme.


Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia

Kärsitkö alaselkäkivuista tai päänsärystä? Onko sinulla kipua lapaluiden välissä, niskajumeja, polvi- tai lonkkakipuja?

Easymovella fysioterapeuttisen hoidon perustana on aina fysioterapeuttinen tutkiminen. Sen perusteella määrittelemme ongelmasi, jotta pystymme kohdistamaan hoidon tarkasti ongelman aiheuttajaan sen sijaan, että hoitaisimme pelkkää oireitta. Tarkan tutkimisen perusteella voimme myös poissulkea vakavia patologisia syitä. Meillä Easymovella tutkiminen koostuu haastattelusta, mittaamisesta ja arvioinnista.

On tärkeää, että kerrot omin sanoin oireesi ja miten se haittaa arjessasi. Näin pääsemme yhdessä hyvin alkuun paranemisesi edistämisessä.

Käytämme monipuolisesti fysioterapian erilaisia menetelmiä työkaluina, jotta sinä saat avun mahdollisimman nopeasti. Saat hyvät ja yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla jatkossa voit pitää itsesi kunnossa.Neurologinen kuntoutus

Neurologinen fysioterapia keskittyy keskushermoston vammasta tai neurologisesta perussairaudesta johtuvien ongelmien kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen. Keskeisenä tavoitteena on ylläpitää tai parantaa kuntoutujan liikkumis- ja toimintakykyä, tukea ja vahvistaa arjessa toimimista ja selviytymistä. Fysioterapian sisältö sekä tarkemmat tavoitteet muodostetaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Hyödynnämme neurologisen fysioterapian menetelmiä esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Aivohalvaus (AVH, aivoverenvuoto)

  • Aivo- ja selkäydinvammat

  • CP-vammat

  • Lihasrappeumasairaudet

  • MS-tauti

  • Parkinsonin tauti


Neurologisen kuntoutuksen asiakkaat tulevat kuntoutukseen pääasiassa Kelan, vakuutusyhtiöiden, kuntayhtymien tai sairaanhoitopiirin maksusitoumuksella.

Easymovella on voimassa olevat sopimukset Kelan kanssa vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa.Tutustu tarkemmin fysioterapiapalveluihimme:


Easymove on luotettava toimija kuntoutusalalla:

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Lue lisää

Sote Sertifikaatti 2020

Lue lisää

Yhteistyökumppanit

Lue lisää

Easymove Akatemia

Easymove Akatemia on fysioterapeuttiopiskelijan tiivis yhteistyökumppani opintojen ajan.

Lue lisää

Tuoreimmat kuntoutuksen uutiset:


Vieraskynä: Polven venähdys on yleinen vamma liikunnan parissa

Polven venähdyksissä selviää usein kotikuntoutuksella, mutta tarvittaessa kannattaa kääntyä fysioterapeutin tai lääkärin puoleen.

Lue lisää

Etäkuntoutus - mitä se on?

Etäkuntoutus voidaan jakaa reaaliaikaiseen ja ajasta riippumattomaan kuntoutukseen sekä näiden ja kasvokkain tapahtuvan kuntouksen sekamalliin.

Lue lisää


Apunasi fysioterapiassa:

Riku Laine

Tommi Tähtinen

Malla Björn

Ella Penttilä

Annukka Rahikkala

Jussi Viirelä

Kim Lehtinen

Roosa Myllylä

Marjut Leppälä

Marjaana Alajoki

Jaana Puhakka

Erkki Hukkanen

Karoliina Kyllönen

Iiro Räsänen

Ari Rahikkala

Matti Puusari (opintovapaalla)