Fysioterapia Easymove | Easymove

Fysioterapia


Välittävää fysioterapiaa Oulussa ja Kempeleessä

Olemme apunasi tuki- ja liikuntaelin vaivoissa sekä keskushermoston vammasta tai neurologisesta perussairaudesta johtuvien ongelmien kuntoutuksessa. Toteutamme fysioterapiaa ja kuntoutusta asiakaslähtöisesti Oulun ja Kempeleen toimipisteillämme.


Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia

Kärsitkö alaselkäkivuista tai päänsärystä? Onko sinulla kipua lapaluiden välissä, niskajumeja, polvi- tai lonkkakipuja?

Easymovella fysioterapeuttisen hoidon perustana on aina fysioterapeuttinen tutkiminen. Sen perusteella määrittelemme ongelmasi, jotta pystymme kohdistamaan hoidon tarkasti ongelman aiheuttajaan sen sijaan, että hoitaisimme pelkkää oireitta. Tarkan tutkimisen perusteella voimme myös poissulkea vakavia patologisia syitä. Meillä Easymovella tutkiminen koostuu haastattelusta, mittaamisesta ja arvioinnista.

On tärkeää, että kerrot omin sanoin oireesi ja miten se haittaa arjessasi. Näin pääsemme yhdessä hyvin alkuun paranemisesi edistämisessä.

Käytämme monipuolisesti fysioterapian erilaisia menetelmiä työkaluina, jotta sinä saat avun mahdollisimman nopeasti. Saat hyvät ja yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla jatkossa voit pitää itsesi kunnossa.Neurologinen kuntoutus

Neurologinen fysioterapia keskittyy keskushermoston vammasta tai neurologisesta perussairaudesta johtuvien ongelmien kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen. Keskeisenä tavoitteena on ylläpitää tai parantaa kuntoutujan liikkumis- ja toimintakykyä, tukea ja vahvistaa arjessa toimimista ja selviytymistä. Fysioterapian sisältö sekä tarkemmat tavoitteet muodostetaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Hyödynnämme neurologisen fysioterapian menetelmiä esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Aivohalvaus (AVH, aivoverenvuoto)

  • Aivo- ja selkäydinvammat

  • CP-vammat

  • Lihasrappeumasairaudet

  • MS-tauti

  • Parkinsonin tauti


Neurologisen kuntoutuksen asiakkaat tulevat kuntoutukseen pääasiassa Kelan, vakuutusyhtiöiden, kuntayhtymien tai sairaanhoitopiirin maksusitoumuksella.

Easymovella on voimassa olevat sopimukset Kelan kanssa vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa.Tutustu tarkemmin fysioterapiapalveluihimme:


Easymove on luotettava toimija kuntoutusalalla:

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Lue lisää

Sote Sertifikaatti 2020

Lue lisää

Yhteistyökumppanit

Lue lisää

Easymove Akatemia

Easymove Akatemia tarjoaa Oulun ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijoille mahdollisuuden suorittaa opintoja työelämälähtöisesti.

Lue lisää

Tuoreimmat kuntoutuksen uutiset:


Liikunta- ja hierontaedut käyttöön!

Pölyttyvätkö liikunta- tai hierontaetusi lompakon pohjalla? Etkö tiedä, mitä tekisit niillä? Hyödynnä liikunta- ja hierontaetusi, ennen kuin ne vanhenevat.

Lue lisää

Koronaohjeistus

Easymoven ajantasainen ja päivittyvä koronaohjeistus.

Lue lisää

Opas kuntoutujalle terapeutin valintaan 2021

Lue lisää


Apunasi fysioterapiassa:

Riku Laine

Tommi Tähtinen

Malla Björn

Ella Penttilä

Jussi Viirelä

Marjut Karvonen

Kim Lehtinen

Roosa Myllylä

Marjaana Alajoki

Jaana Puhakka

Iiro Räsänen

Erkki Hukkanen

Ari Rahikkala

Seija Hiltunen