Fysioterapia

Välittävää fysioterapiaa Oulussa ja Kempeleessä.


Kärsitkö alaselkäkivuista tai päänsärystä? Onko sinulla kipua lapaluiden välissä, niskajumeja tai selkäkipua?

Anna hyvien, koulutettujen fysioterapeuttiemme auttaa sinua. Toteutamme fysioterapiaa ja kuntoutusta asiakaslähtöisesti Oulun ja Kempeleen toimipisteillämme. Varaa aika fysioterapiaan helposti ja nopeasti nettiajanvarauksemme kautta. Meiltä myös kotikäynnit.

Easymovella fysioterapeuttisen hoidon perustana on aina tutkiminen. Sen perusteella määrittelemme ongelmasi ja pystymme kohdistamaan hoidon tarkasti nimenomaan ongelmasi syyhyn sen sijaan, että hoitaisimme pelkkiä oireitasi. Tutkimisen perusteella voimme myös poissulkea vakavia patologisia syitä oireisiisi. Meillä Easymovella tutkiminen koostuu haastattelusta, mittaamisesta ja arvioinnista.

On tärkeää, että omin sanoin kerrot oireesi ja miten se haittaa arkeasi. Näin pääsemme yhdessä hyvin alkuun paranemisesi edistämisessä.

Käytämme monipuolisesti fysioterapian erilaisia menetelmiä työkaluina, jotta sinä saat avun mahdollisimman nopeasti. Saat hyvät ja yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla jatkossa voit pitää itsesi kunnossa. Käyttämiämme fysioterapian menetelmiä ovat mm. terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia, MDT eli McKenzie fysioterapia sekä apuvälinepalvelut. Menetelmiä käytämme yksilöllisesti tutkimisen perusteella.

Fysioterapiassa tärkeää on myös yksilöllinen kuntoutusohjelma, jonka suunnittelemme aina sinun liikkumis- ja toimintakykysi huomioiden. Tuemme sinua itsenäiseen harjoitteluun – meillä fysioterapeutti toimiikin kuntoutusprosessissa sekä ohjaajana että valmentajana

Easymovella on voimassa olevat sopimukset Kelan kanssa vaikeavammaisten kuntoutuksesta.Tutustu tarkemmin fysioterapiapalveluihimme:


Easymove on luotettava toimija kuntoutusalalla:


Tuoreimmat kuntoutuksen uutiset:

Lite Gait - Pateniemen painokevennetty kävelyharjoitelaite

Lite Gait on monipuolinen ja tykätty harjoitteluväline neurologisessa kuntoutuksessa.

Lue lisää

Koronaohjeistus

Easymoven ajantasainen ja päivittyvä koronaohjeistus.

Lue lisää


Apunasi fysioterapiassa:

Riku Laine

Tommi Tähtinen

Matti Puusari

Malla Björn

Annukka Rahikkala

Jussi Viirelä

Kim Lehtinen

Roosa Myllylä

Marjut Leppälä

Ella Penttilä

Marjaana Alajoki

Erkki Hukkanen

Karoliina Kyllönen

Jaana Puhakka

Iiro Räsänen