TYÖHYVINVOINTIVALMENNUS

TYÖHYVINVOINTIVALMENNUS

yrityksille ja työyhteisöille


Easymove tarjoaa yrityksille ja työyhteisöille työhyvinvoinnin edistämiseksi Työhyvinvointivalmennuksia. Valmennuksen sisältö rakennetaan hyvinvoinnin eri osa-alueista (liikunta, uni ja palautuminen, ravinto, arjen hallinta ja työhyvinvointi) ja valmennukset ovat kestoltaan 4-12kk mittaisia.

Mikäli haluat aidosti lähteä viemään eteenpäin henkilöstön hyvinvointia, Easymoven Työhyvinvointivalmennus on palvelu, mikä tuottaa ratkaisut pysyvästi parempaan hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Yksittäiset toimet (esim. Inbody-mittaukset) voivat herätellä ja tarjota oivalluksia työntekijöille, mutta valmennusohjelma mahdollistaa pysyvien muutosten aikaansaannin moninkertaisesti!

Yksi sijoitettu euro työhyvinvointiin tuottaa jopa kuusi euroa takaisin (TTL -tutkimus). Tutustu lisää alta Easymoven valmennuspalveluun ja ota rohkeasti yhteyttä!

​​​​​​​


Miksi Työhyvinvointivalmennus?

Työhyvinvointivalmennus on ratkaisu kun tunnistat pohtivasi mm. seuraavia kysymyksiä:

*Koetko, että työntekijöillä on runsaasti sairauspoissaoloja?

*Oletko huolissasi työntekijöiden työkyvystä tai jaksamisesta?

*Onko yrityksellä tavoitteena nostaa tuottavuutta?

*Pohditko keinoja, miten voisi aidosti vaikuttaa parempaan työhyvinvointiin ja työilmpapiiriin?

*Oletko huolissaan, miten saa työntekijät pysymään yrityksen palveluksesssa?


Jos tunnistit pohtivasi yllä mainittuja aiheita, ota yhteyttä ja kutsu Easymoven asiantuntija hyvinvoinnin kartoitustapaamiselle!Valmennuksen aihekokonaisuudet:Easymoven Työhyvinvointivalmennus:

Valmennuksen perustana on henkilöstölle tehtävä hyvinvointikysely. Kyselyn yhteydessä voidaan käyttää myös lisäksi hyvinvoinnin mittauksia. Kyselyn tulosten perusteella luodaan valmennusohjelma sisältöineen.


Palvelupolku lyhyesti vaiheittain

1. HYVINVOINTIKARTOITUS

Kutsu Easymoven asiantuntija tekemään yrityksen hyvinvointikartoituksen!

Palvelu on veloitukseton ja saat yhdellä tapaamisella kokonaiskuvan yrityksesi tilasta painottuen henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Kartoituksen perusteella Easymoven asiantuntija kokoaa yrityksen vahvuudet ja kehittämiskohteet sekä antaa suositukset haasteiden ratkaisemiseen.

2. HYVINVOINTIKYSELY

Valmennusohjelman suunnittelu lähtee liikkeelle kyselystä, mikä toteutetaan yrityksen henkilöstölle. Kyselyn tulosten kautta saadaan tutkittua ja laadukasta tietoa henkilöstön hyvinvoinnin tilasta.

Easymove tarjoaa hyvinvointikyselyn avaimet käteen -periaatteella. Palveluun sisältyy kyselyn toteuttaminen, tulosten analysointi ja johtopäätösten sekä ratkaisujen esittäminen.

3. TYÖHYVINVOINTI-VALMENNUS

Hyvinvointikyselyn pohjalta muodostetaan räätälöity valmennusratkaisu. Valmennuksen sisällöt ja laajuus mitoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Valmennukselle luodaan tavoitteet ja asetetaan mittarit tavoitteiden seurantaan. Easymove johtaa ja huolehtii sovitun valmennusohjelman läpiviemisestä. Valmentajina toimii Easymoven asiantuntijat.
Työhyvinvoinnin asiantuntijat

MIIKA KATAINEN​​​​​​​

Easymoven yrityspalveluiden johtaja. Miikalla on vahva ymmärrys ja kokemus yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta. Huolehtii täsmällisesti valmennusten toteutuksen ja antaa oman mausteensa liikuntaneuvojana ja ohjelmapalveluohjaajana.

Koulutus: Yrittäjyyden Tradenomi (AMK), Liikuntaneuvoja (AT)


MARISA RAKENNUSKOSKI

Easymoven psykologinen vahvistus. Marisa on kasvatuspsykologi, joka on kouluttautunut myös työ- ja organisaatiopsykologian parissa.


RIKU LAINE

Easymoven moniosaaja niin liikunnan kuin kuntoutuksen saralla. Riku on valmentanut ja ohjannut työyhteisöjä jo 10 vuoden ajan.

PAULI KLEMETTI

Personal Trainer

Liikunnan ja kuntoilun valmennus

Kuntotestaus ja mittaukset


RIITTA MÄKÄRÄINEN

Personal Trainer

Ravintovalmennus

Uni ja palautuminen

Psyykkinen valmennus ja elintapamuutokset

HANNA KARHU

Toimintaterapeutti

Toimintaterapia ja arjen hallinta

Rentoutus- ja palautumisvalmennus


Ota yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme kartoitustapaamiselle!

Yrityspalvelut / Valmennukset

Miika Katainen

050 4722714

yritykset@easymove.fi