Valmennus

Haluatko muutosta elämääsi? Kenties lisätä lihasmassaa, oppia syömään oikein,parantaa treenituloksiasi tai pudottaa painoa?
Haluatko avuksesi valmentajan, joka kuuntelee sinua, huomioi toiveesi ja välittää sinusta?​

Henkilökohtaista valmennusta Oulussa ja Kempeleessä

12Lämpimästi tervetuloa Easymoven Personal Training -valmennukseen!

Easymovella tarjoamme aina henkilökohtaisesti sinun tavoitteitasi ja toiveitasi kuunnellen toteutettua valmennusta. Personal trainerin valmennuksessa opit liikkeiden oikeat suoritustekniikat ja saat tavoitteisiisi räätälöidyn harjoitusohjelman. Tällöin harjoittelu on motivoivaa, tehokasta ja saat varmasti haluamiasi tuloksia!

Valmennuspaketit rakennetaan aina henkilökohtaisen tarpeen ja toiveiden mukaisesti tuntihinnalla, jolloin valmennuksen kesto ja tapaamisten tiheys sekä määrä voidaan yhdessä määritellä asiakkaalle sopivaksi, kuten myös tapaamisten sisältö.

Tapaamiset voivat sisältää esim.kuntotestaukset, saliohjelmien teon ja päivitykset, koti-ja ulkotreeniohjelmat, liikkuvuus-ja venyttelyohjeet, ravintovalmennuksen, eri treenimuotoihin tutustumista ja ohjattuja treenejä, seurantaa ja konsultaatiota tapaamisten välissä unohtamatta.


Henkilökohtainen valmennus alkaen 79 € / tunti.

Parivalmennus alkaen 59,25€ / tunti / henkilö.


UUTUUS: KUUKAUSITTAINEN PT-ETÄVALMENNUS
Nyt Easymovella mahdollisuus henkilökohtaiseen PT- valmennukseen myös etänä!
KK-hinta 129e/kk.

Voit ostaa 1-12 kk valmennuksen oman tavoitteen ja toiveen mukaisesti.
Kuukausihinta sisältää viikoittaisen yhteydenpidon ja seurannan lisäksi treeniohjelman kotiin/ulos sekä liikuntasuunnitelman joka viikolle, toiveiden mukaan myös ravintoneuvontaa, psyykkistä valmennusta tai tekniikkaohjausta joko puhelimitse (soitto,videopuhelu, viestit) tai sähköpostin kautta.
Lisätietoja PT Vastaavalta
riitta.makarainen@easymove.fi tai p.050 3260 968.Lue lisää aiheesta:Tästä ostoksille: