Hieronta Oulu - Fysiopalvelu Easymove Oy | Easymove

Hieronta

Hieronta laukaisee lihasjännitystä, lievittää kipua ja rentouttaa. Tutustu tarkemmin hierontapalveluihimme. Hyvinvointia arkeen niin aktiiviliikkujille kuin kuntoutujillekin.

Hierontaa Oulussa ja Kempeleessä


Hieronta

Etsitkö hyvää hierojaa? Kärsitkö alaselkäkivuista tai päänsärystä? Onko sinulla kipua lapaluiden välissä, niskajumeja tai selkäkipua? Anna koulutettujen hierojiemme ja fysioterapeuttiemme auttaa sinua. Hyvän hieronnan tarkoituksena on parantaa verenkiertoa, vähentää lihasjännitystä sekä rentouttaa lihaksia. Hieronnalla voidaan lievittää kipua sekä lisätä lihaskudoksen elastisuutta.

Toteutamme hierontapalvelut asiakaslähtöisesti Oulun ja Kempeleen toimipisteillämme. Teemme myös kotikäyntejä. Varaa aika hierontaan helposti ja nopeasti nettiajanvarauksemme kautta. ​​​​​​​

Milloin hierontaan?

Hierontaan kannattaa tulla, jos:

  • kärsit lihaskireydestä,
  • haluat eroon lihaskrampeista,
  • olet stressaantunut ja haluat rentoutua,
  • olet aktiiviliikkuja tai -kuntoilija ja urheilet paljon ja haluat nopeuttaa palautumista,
  • haluat hemmotella itseäsi!​​​​​​​


Hierontapalvelut:


Klassinen hieronta

Perinteisin ja klassisin hierontatyyli. Otteina ovat sivellys, pusertelu, täristely, hankaus ja taputtelu.

Urheiluhieronta / mobilisoiva hieronta

Urheiluhieronta keskittyy urheilijalle tärkeiden lihasten käsittelyyn ja se sisältää hieman klassista hierontaa vaikuttavuudeltaan tehokkaampia otteita. Mobilisoiva hieronta soveltuu myös muille kuin urheilijoille esim. niska-hartiavaivoista kärsivät hyötyvät enemmän mobilisoivasta käsittelystä kuin perinteisestä klassisesta hieronnasta. Mobilisoivaan hierontaan sisältyy fysioterapeuttisia otteita kuten nivelen mobilisointia sekä passiivisia venytyksiä tarpeen mukaan.

Purenta- ja leukanivelten käsittely

Purenta- ja leukanivelkäsittely tuo apua esimerkiksi hampaiden narskuttelusta, purentavirheestä, leukanivelen ongelmista tai yleisesti kireistä purentalihaksista johtuviin kiputiloihin pään ja hartioiden alueella. Käsittely sisältää tutkimuksen ja tarpeen mukaan pään ja niskan alueen lihaksiston ja purentalihasten hierontaa sekä leukanivelen käsittelyä. Hoito elvyttää alueen lihasten toimintaa, lievittää kiputiloja ja palauttaa leukanivelen liikelaajutta.


Lisää tietoa hieronnasta:


Apunasi hieronnassa:


Tuoreimmat kuntoutuksen uutiset:

Kroonistunut akillesvaiva juoksijalla

Easymoven OMT-fysioterapeutti Tommi Tähtinen kertoo akillesvaivaisen juoksijan tapauksesta:

Lue lisää

4 + 1 vinkkiä lomalta arkeen palaamisen helpottamiseksi

Rennon loman jälkeen pelkkä ajatuskin takaisin arkeen palaamisesta voi tuntua stressaavalta ja työläältä. Kokosimme avuksesi 4 + 1 vinkkiä, joilla voit helpottaa omaa sekä lastesi arkeen paluuta. Seuraavat vinkit sopivat niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

Lue lisää