Hieronta

Hieronta laukaisee lihasjännitystä, lievittää kipua ja rentouttaa. Tutustu tarkemmin hierontapalveluihimme. Hyvinvointia arkeen niin aktiiviliikkujille kuin kuntoutujillekin.

Hierontaa Haukiputaalla, Oulussa ja Kempeleessä


Hieronta

Etsitkö hyvää hierojaa? Kärsitkö alaselkäkivuista tai päänsärystä? Onko sinulla kipua lapaluiden välissä, niskajumeja tai selkäkipua? Anna koulutettujen hierojiemme ja fysioterapeuttiemme auttaa sinua. Hyvän hieronnan tarkoituksena on parantaa verenkiertoa, vähentää lihasjännitystä sekä rentouttaa lihaksia. Hieronnalla voidaan lievittää kipua sekä lisätä lihaskudoksen elastisuutta.

Toteutamme hierontapalvelut asiakaslähtöisesti Oulun ja Kempeleen toimipisteillämme. Teemme myös kotikäyntejä. Varaa aika hierontaan helposti ja nopeasti nettiajanvarauksemme kautta. ​​​​​​​

Milloin hierontaan?

Hierontaan kannattaa tulla, jos:

  • kärsit lihaskireydestä,
  • haluat eroon lihaskrampeista,
  • olet stressaantunut ja haluat rentoutua,
  • olet aktiiviliikkuja tai -kuntoilija ja urheilet paljon ja haluat nopeuttaa palautumista,
  • haluat hemmotella itseäsi!​​​​​​​

Hierontapalvelut:



Lisätietoja hieronnasta:



Apunasi hieronnassa:


Daniel Niskala

Veera Väyrynen

Aino Mäkinen


Tuoreimmat kuntoutuksen uutiset:


Alaraajaan säteilevä alaselkäkipu - iskias

Alaselkäkipu on yleinen vaiva. Videolla OMT-fysioterapeutti Tommi Tähtinen ja naprapaatti Karo Ahvonen kertoo alaselkäkivusta ja iskiasoireesta.

Lue lisää

Ilmaiset aamiaiset koululaisille!

Boulis, Easymove ja Tuohinon tila tarjoavat peruskoululaisille maittavan ja terveellisen aamupalan Bouliksessa kesäkuun ajan ilmaiseksi.

Lue lisää