Tyky-kurssit | Easymove

Tyky-kurssit

​Työyhteisöille työkykyä ylläpitävät ja kehittävät liikuntakurssit.

Tyky-kurssit yrityksille ja yhteisöille

TYKY- kurssi on tarkoitettu pidempi kestoiseen ja suunnitelmalliseen työkyvyn yläpitoon ja edistämiseen. TYKY- toiminnan avulla huolehdit henkilöstön työkyvystä ja hyvinvoinnista. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen korvaamaton voimavara ja hyvin suunniteltu ja pitkäjänteinen TYKY-toiminta maksaa itsensä takaisin henkilöstön tyytyväisyytenä, työssä jaksamisena ja viihtyvyytenä.

Tyky-Liikuntakurssi

Kuuden kuukauden aikana henkilöstö tutustuu monipuolisesti erilaisiin liikuntamuotoihin. Kurssin tavoitteena on löytää jokaiselle sopiva liikuntamuoto, liikunnanilo ja tapa harrastaa liikuntaa. Yhteisiä liikuntakertoja on 2 kertaa kuukaudessa. Kurssin osallistujat valitsevat lajit joihin kurssin aikana tutustutaan. Easymoven TYKY-Kurssiin sisältyy alku- sekä lopputilanteen kartoitus, jolloin toiminnan vaikuttavuus voidaan raportoida.


Sisältö

Terveysselvitys, alku- ja lopputilanteen kartoitus, osallistujien toiveiden mukaan suunniteltu ryhmäkohtainen liikuntasuunnitelma. TYKY-kurssi sisältää myös henkilökohtaiset liikuntasuunnitelmat osallistujille, joka mahdollistaa jatkuvan ja turvallisen liikunnan harrastamisen, myös kurssin jälkeen. Tapaamiskerrat sisältävät hyvinvointi informaatiota ravitsemuksesta, kehonhuollosta, unesta ja palautumisesta. Osallistujat voivat toivoa informaatio sisältöjä oman kiinnostuksen sekä tavoitteiden mukaisesti. Sisällöstä vastaavat Personal-trainerit, fysioterapeutit ja liikunnanohjaajat. Osallistujilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen tukeen koko kurssin ajan. Kurssin kesto 6 kk. 2 kertaa kuukaudessa 1,5h kerta.

Otathan yhteyttä, niin sovitaan teille aikataulutus.

Esimerkki kurssin sisällöstä

Tapaaminen 1: Tutustuminen ja lähtötilanteen kartoitus

Tapaaminen 2: Liikunnan lajikokeilu ja motivaatio luento

Tapaaminen 3: Fysioterapeuttien ohjelma

Tapaaminen 4: Kuntosali opastus

Tapaaminen 5: Liikunnan lajikokeilu

Tapaaminen 6: Liikunnan lajikokeilu ja ravinto luento

Tapaaminen 7: Fysioterapian kehonhuolto

Tapaaminen 8: Liikunnan lajikokeilu

Tapaaminen 9: Liikunnan lajikokeilu

Tapaaminen 10: Uni ja palautuminen

Tapaaminen 11: Fysioterapeutti, työn fyysinen kuormitus

Tapaaminen 12: Lopputilanteen kartoitus

Hinta alk. 2700€ (hintaan lisätään alv 24%)

Otahan yhteyttä!

yritykset@easymove.fiTuoreimmat uutiset työhyvinvoinnin kentältä: