Tiia Kukkonen

Personal Trainer

tiia.kukkonen@easymove.fi

”Olen vuonna 2019 Kajaanin ammattikorkeakoulusta valmistunut liikunnanohjaaja ja toimin personal trainerina Kempeleen toimipisteellä. Liikunta minulla on kulkenut mukana oikeastaan koko elämäni ajan. Löysin kunnolla liikkumisen ilon lentopallosta, jonka parissa vierähtikin yli 10 vuotta, eli käytännössä koko lapsuus ja nuoruus. Lentopallo sai kuitenkin väistyä, kun löysin kuntosaliharjoittelun monipuolisen maailman ja tätä harrastusta en enää vaihtaisi mistään hinnasta. Voinkin sanoa olevani erityisen onnekas, että saan tehdä myös töitä tämän rakkaan harrastuksen parissa.

Valmentajana olen tsemppaava ja ymmärtäväinen sekä tarpeen tullen sopivan vaativa. Kuuntelen asiakkaan toiveita ja tavoitteita, jonka pohjalta lähdetään rakentamaan jokaiselle yksilöllistä ohjausta. Suurimpana tavoitteena on saada asiakas innostumaan liikkumisesta ja tekemään siitä elämäntapa! Tässä juurikin yksilön tarpeisiin rakennettu ohjaus on isossa roolissa.

Minulla on myös motivaatiota kehittyä jatkuvasti ammatillisesti ja tarkoituksena onkin hankkia lisää tietoa ja taitoa jatkokouluttautumalla! Näen myös oman motivaation ja palon kuntosaliharjoittelua kohtaan suurena etuna asiakaslähtöisen ohjaamisen kannalta.”


Toimipiste:

Kempele-Zempin toimipiste


Koulutus:

Liikunnanohjaaja (amk)


Toimenkuva:

  • Personal training -valmennus
  • Liikunnanohjaus


Erikoisosaaminen:

  • Aloittelijoiden ohjaus ja kuntosaliharjoittelu
  • Nuorten ohjaus ja kuntosaliharjoittelu
  • Senioreiden ohjaus ja kuntosaliharjoittelu


Yhteystiedot:

Sähköposti: tiia.kukkonen(at)easymove.fi