Kuntosali ja toiminnallinen alue

Kempeleen kuntosalimme on hulppean 1600 neliön kokoinen. Tiloissamme on helppo hengittää ja treenata – kiitos loistavan ilmastointimme ja laitteiden väljän sijoittelun.
Kuntosalimme on jaettu kahteen alueeseen; painopakkapuoleen ja toiminnalliseen puoleen.

Laitepuolella sijaitsevat painopakkalaitteiden lisäksi vapailla painoilla toimivat vipuvarsilaitteet, kelkkarata, venyttelyalue sekä ikkunaseinustalla sijaitsevat aerobiset laitteet.

Suurin osa painopakkalaitteistamme on SteelFlexin laitekantaa. Ergonomia ja turvallisuus SteelFlex MuscleEvost – laitteet soveltuvat kaikenkokoisille käyttäjille. Penkkien, selkänojien sekä tukien korkeus-, kaltevuus- ja syvyyssäädöt ovat helposti säädettävissä. Useassa laitteessa on myös aloituskulman säätömahdollisuus. Kaikissa laitteissa on selkeät turvallisuusohjeet teksteinä ja käyttöohjeet kuvina.

SteelFlex MuscleEvost – laitteiden painopakat liikkuvat erittäin pehmeästi vaijereilla, joiden vetolujuus on jopa 2280kg. SteelFlex MuscleEvost – laitteiden korkealaatuiset painopakat takaavat kestävän ja sujuvan liikkeen. Painopakkojen sisällä on kohinan poistava vaimentava tyyny. Painopakat on suojattu edestä, sivulta, takaa ja päältä. Painopakallisten laitteiden vastuksen säätö onnistuu helposti laitteessa istuen.

Toiminnalliselta puolelta löytyy useita räkkipaikkoja, penkkipunnerruspenkkejä sekä painonnostolava telineineen ja häkkeineen. Lisäksi käytössä on vapaat painot ja useita erilaisia tankoja, voimistelurenkaat, voimaköydet, nyrkkeilysäkit, painosalkut, traktorin renkaat, boxeja ja kahvakuulia sekä muuta pienvälinettä tehokkaaseen treenaamiseen.

Kuntosali

Toiminnallinen alue