Testit ja mittauksetPohditko, mistä lähteä liikkeelle työntekijöiden hyvinvointiin panostuksissa?

Tarjoamme monipuolisesti testi- ja mittauspalveluita työntekijöiden työssä jaksamiseen ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Panostukset fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin on luonteva aloittaa tekemällä nykytilaan kartoitus erilaisten mittausten avulla. Mittaus- ja testitulosten kautta on helppoa nähdä, mihin asioihin olisi syytä kiinnittää, jotta esimerkiksi jaksaa paremmin työssään.

Tutustu alta testi- ja mittauspalveluihimme ja ole yhteydessä niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!


Firstbeat life - hallitse stressiä ja palautumistasi!

Firstbeat life on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mittauspalvelu, joka avaa tarkasti työntekijän stressin, unen, palautumisen ja liikunnan tilannetta.

Kun pohdit vaikuttavaa panostusta työntekijöiden hyvinvointiin, Firstbeat life on erinomainen vaihtoehto!​​​​​​​Tutustu lisää
Inbody -kehonkoostumusmittaus

InBody720-laitteella voidaan mitata helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti kehonkoostumus. InBody-mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Mittaus sisältää tulosten analysoinnin sekä tulospalautteen. Asiantuntijamme antavat vinkkejä, miten parannat tuloksiasi jatkossa. Sopii kaikille. Testaus ei sisällä fyysistä aktiivisuutta.

Teemme Inbody 720-kehonkoostumusmittauksia yrityksille ja ryhmille Kempeleen ja Linnanmaan toimipisteiden lisäksi myös asiakkaan omissa tiloissa.

Tässä valmistautumisohjeet inbody mittauksiin: easymove.fi/inbody

Hinta: 25€/hlö (sis alv.) ja ryhmätilauksissa kysy tarjous erikseen


Kestävyyskunnon testaus

Kestävyyskuntoa voimme testata polkupyöräergometritestillä tai UKK- kävelytestillä. Molemmat testausmenetelmät mittaavat maksimaalista hapenottokykyä ja antavat hyvän katsauksen kestävyyskunnon tilanteesta. Testaukset sisältävät tulosten analysoinnin sekä tulospalautteet. Asiantuntijamme antavat vinkkejä, miten parannat tuloksiasi tulevaisuudessa. Parhaan tiedon kunnostasi saat yhdistämällä kestävyyskunnon testauksen lihaskunnon testauspakettiimme. Testauspakettimme sisältävät terveyskartoituksen, tulosten analysoinnin ja palautteen sekä ohjeet jatkoharjoitteluun.

Polkupyöräergometritestin hinta 79€/hlö (sis. alv)Lihaskuntotestaus

Lihaskuntotestaukseen valitsemme yksilön tai ryhmän kartoituksen perusteella sovivat testausmenetelmät. Testauspakettimme sisältävät terveyskartoituksen, tulosten analysoinnin ja palautteen sekä ohjeet jatkoharjoitteluun.

Lihaskuntotestaukseen käytämme mm. alla olevia testimuotoja:

  • Alaraajojen toistotesti
  • Yläraajojen toistotesti
  • Vatsalihastesti
  • Punnerrustesti
  • Staattinen vartalonojennustesti
  • Vauhditon pituus


Pyydä erikseen tarjous lihaskuntotestauksesta!​​​​​​​Liikkuvuustestit - 13M liikeanalyysin avulla

Riittävä liikkuvuus ja liikkeen hallinta on kaiken aktiivisen tekemisen ja treenaamisen ydin. Jos liikkuvuudessa on ongelmia, liikkeen hallinta kärsii, keho alkaa kompensoida liikettä ja lihaksistoon tulee ennen pitkää kiputiloja. Liikkuvuuksilla ja liikehallinnalla on erittäin suuri merkitys kehon hyvinvoinnille. Nivelten ja lihasten liikkuvuuden puute, yliliikkuvuus, puolierot ja liikehäiriöt kasvattavat mm. riskiä loukkaantumisille ja kiputiloille sekä laskevat kehon suorituskykyä. 13M eli 13 liikkeeseen perustuvan liikeanalyysin avulla kehosta näkee sellaisia asioita, joita silmällä ei näe ja mitkä ovat saattaneet olla suorituskyvyn este jo pitkän aikaa. 13M-testi antaa tarkan numeerisen tiedon kehosi tilasta.

Analyysi on kehitetty niille, jotka haluavat,

  1. Välttää jännitys- ja kiputiloja
  2. Ennaltaehkäistä loukkaantumisriskiä
  3. Parantaa suorituskykyä​​​​​​​


13 M Liikeanalyysin hinta: 75€/hlö (sis. alv)

Katso tästä tarkemmin: www.youtube.com/watch?v=IMj7tua9hpY


Ole yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta tai ota suoraan yhteyttä yrityspalveluumme:

Yrityspalvelut

Miika Katainen

050 4722714

yritykset@easymove.fi