Hyvinvointiluennot

yrityksille ja työyhteisöille

Onko toiveissa yhdistää luentoa virkistyspäivien ohjelmaan? Vai sopisiko hyvinvointiluento esimerkiksi kuukausipalaverin yhteyteen työpaikalle?

​​​​​​​

Meillä Easymovella työskentelee laaja joukko hyvinvoinnin asiantuntijoita ja tarjoammekin asiantuntijuuttamme luentoina käyttöönne. Voit valita aiheen alla olevasta listasta tai olla yhteydessä toiveistasi. Tarjoama sisältää luentoja hyvinvoinnista ja terveydestä, ravitsemuksesta, liikunnasta ja kuntoilusta, työhyvinvoinnista ja jaksamisesta sekä työmotivaatiosta ja työergonomiasta. Tutustu lisää ja ota yhteyttä!


Hyvinvoinnin aakkoset

Luennolla syvennytään pohtimaan hyvinvoinnin osa-alueita ja sitä, mistä oma hyvinvointimme koostuu. Mistä löydämme voimavarat arkeemme ja mitkä ovat henkilökohtaiset hyvinvoinnin arvot?

Virtaa vapaalle

Herättelyä vapaa-ajan merkityksestä työstä palautumisen edistämisessä. Keinoja ja ajanhallinnan ajatuksia, joilla vapaa-ajasta saa enemmän irti.

Oman harjoittelun optimointi

Liikunnan harjoittelun optimointiluento sisältää harjoittelun suunnittelun jaksotuksen sekä tavoitteenasettelun saloja.

Työergonomia

Luennolla voimme syventyä työergonomiaan, istumatyön haittojen selättämiseen, toistotyön vaatimuksiin tai nostotekniikoihin. Suunnittelemme luennot vastaamaan työntekijöiden työnkuvaa.

Ravitsemuksen perusteet

Luennolla perehdytään hyvän ravitsemuksen perusteisiin sekä ruoan merkitykseen ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Työn iloa ja imua

Puuttuuko flow? Työn iloa ja imua luennolla pohditaan ratkaisuja työn ilon ja imun löytymiseksi ja sen ylläpitämiseksi.

Vuorovaikutuksen aakkoset työyhteisössä

Työyhteisön vuorovaikutus ja tiimityöskentelytaidot ovat erittäin tärkeässä roolissa työyhteisössä viihtymisen sekä työn tehokkuuden kannalta. Jokainen tiimin ja yhteisön jäsen on tärkeä ja arvokas! Jokaisella on oma tärkeä roolinsa työyhteisössä.