Tiimityöskentelyä ja ryhmäytymistä

Tarjoamme tiimiytymiseen, ryhmäytymiseen ja ilmapiirin kohentamiseen erilaisia aktiviteetteja.


Zemppi Survivor -tiimitehtävärata

Zemppi Survivor on 5-7hlö pienryhmissä suoritettava tiimitehtävärata. Survivor toteutetaan Köykkyrin ulkoilualueella ja ohjelman kesto on noin 1,5-2h. Survivor haastaa osallistujat ratkomaan radan tehtävät, mikä edellyttää ryhmältä yhteistyötä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Survivor on hauska ja toiminnallinen aktiviteetti, mikä virkistää ja nostattaa työyhteisön ilmapiiriä!


Tiimituokio

Tiimituokio on yhden tunnin (1h) kestävä toiminnallinen aktiviteetti, missä yhtenä ryhmänä tiimi ratkoo erilaisia tehtäviä. Tehtävien läpäiseminen edellyttää koko tiimiltä yhteistoimintaa ja luovuutta. Tiimituokion tehtävät ovat sellaisia, että kaikki voivat siihen osallistua. Mukaansa tempaavat tehtävät ja energiset ohjaajamme saavat tiimin heittäytymään hetkeksi työrooleista ja moodeista rentoon ja hauskaan yhdessä tekemiseen!

Aktiviteetti on toteutettavissa sisällä ja ulkona ympäri vuoden. Aktiviteetti ei ole liikuntaa vaan enemmänkin toiminnallista puuhastelua.


Winter Games

Winter Games on 5-10 henkilön pienryhmien välinen kilpailu. Winter Games sisältää 5-10 lajimuotoa, jotka ovat sovelluksia perinteisistä talvilajeista.

Winter Games ei ole hikiliikuntaa vaan matalasykkeistä tekemistä. Ohjelma toteutetaan Köykkyrin ulkoilualueella. Kesto noin 1,5h.