Tiimityöskentelyä ja ryhmäytymistä | Easymove

Tiimityöskentelyä ja ryhmäytymistä

Tarjoamme tiimiytymiseen, ryhmäytymiseen ja ilmapiirin kohentamiseen erilaisia aktiviteetteja.


Tiimituokio

Tiimituokio on 1-1,h kestävä toiminnallinen aktiviteetti, missä yhtenä ryhmänä tiimi ratkoo erilaisia tehtäviä. Tehtävien läpäiseminen edellyttää koko tiimiltä yhteistoimintaa ja luovuutta. Tiimituokion tehtävät ovat sellaisia, että kaikki voivat siihen osallistua. Mukaansa tempaavat tehtävät ja energiset ohjaajamme saavat tiimin heittäytymään hetkeksi työrooleista ja moodeista rentoon ja hauskaan yhdessä tekemiseen!

Aktiviteetti on toteutettavissa sisällä ja ulkona ympäri vuoden.


Zemppi Survivor -tiimitehtävärata

Zemppi –Survivor on mukaansa tempaava tehtävärata, minkä läpäisemiseen vaaditaan tiimin kanssa yhteispeliä, hieman erätaitoja ja luovuutta. Tehtävärata toteutetaan Kempeleen Köykkyrin ulkoilualueella ja aktiviteetti soveltuu kaikille.

Loistava aktiviteetti, kun haluatte kokea yhdessä jotain uutta. Yhteiset kokemukset tunnetusti lujittavat työyhteisöä! Aktiviteetin kesto 1,5 h.Hauskat palloilut

Eikö sinusta tullut Teemu Selännettä tai Jari Litmasta? Ei hätää, Easymoven palloiluissa sinulla on mahdollisuus loistaa! Ihan pallona -aktiviteetti tarjoaa mahdollisuuden pelata kaikkia perinteisiä palloilulajeja – ei niin perinteisin säännöin. Hauska yhdessä tekeminen ja hulvattomat säännöt takaavat kaikille mahdollisuuden olla joukkueensa suvereeni sankari. Palloilut sopivat kaikille ja ohjaajamme ottavat toiveenne huomioon suunnittelussa. Kesto 1 h.