Työttömien etuuskortti!

EASYMOVE TEKEE HYVÄÄ: TYÖTTÖMÄT LIIKKEELLE!

Vuonna 2018 lanseerasimme +65 -vuotiaille suunnatun Seniorikortin, jolla toivoimme aktivoivamme ikäihmisiä liikkumaan. Seniorikortin suosio on ylittänyt odotuksemme!

Olemme saaneet kovasti kiitosta siitä, että madalsimme niin kustannuksellisesti kuin senioreille kohdennettujen palveluidenkin puitteissa kynnystä tulla mukaan kuntosalimaailmaan. Olemme siis aiheestakin todella tyytyväisiä, että niin moni seniori liikkuu ja viihtyy meillä!

Vuonna 2019 halusimme nostaa esille erään toisen ryhmän, jonka liikkumaan aktivointiin ja tukemiseen on mielestämme panostettava. Tämä ryhmä on suuressa vaarassa ensinnäkin passivoitua ja toisekseen syrjäytyä. Kyseessä ovat työttömät.

Haluamme omalta osaltamme ennaltaehkäistä työttömien yksinäisyyttä ja juurtumista sohvannurkkaan tukemalla taloudellisesti heidän mahdollisuutta harrastaa. Tukeminen tapahtuu työttömille räätälöidyn kuukausikortin muodossa.

Työttömien kuntosalijäsenyys kustantaa vain 24€ kuukaudessa. Jäsenyys sisältää kuntosalin ja ryhmäliikunta- sekä virtuaalituntien vapaan käytön vuoden jokaisena päivänä klo 05-16 välillä.

Työttömien jäsenyyden ehtoihin kuuluu, että työttömyys on todistettava virallisella työttömyystodistuksella asiakaspalvelupisteellä noin 2,5 kuukauden välein. Irtisanomisaika tällä jäsenyydellä, kuten muillakin Easymoven kuntosalin jäsenyyksillä, on 1 kuukausi.

Kannustetaan yhdessä oman lähipiirimme työttömät liikkeelle! Liikunta ja ylipäänsä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää niin fyysisen kuin henkisenkin jaksamisen kannalta. Liikunnallinen aktiivisuus ulottuu elämän muihinkin osa-alueisiin; se voi heijastua aktiivisuutena työn haussa ja sosiaalisten suhteiden ylläpidossa sekä helpottaa olemista ja elämistä työttömyysjaksolla.

Työttömien kortin voi hankkia Easymoven Kempeleen asiakaspalvelupisteestä. Voimassa oleva työttömyyskortti tulee olla mukana.