Virkistyspäivän ohjelma-koko päivä | Easymove

Koko päivän virkistyspäivä Easymovella

Tässä kuvattu esimerkki koko päivän virkistyksen ohjelmasta:


8-9 Aamupala & aamukahvit

Koko päivän virkistyspäivä on luonteva aloittaa yhteisellä kokoontumisella aamupalalle tai aamukahville ravintola Boulikseen. Maukas aamupala ja kuulumisten vaihto työkavereiden kesken poistaa mukavasti turhaa jännitystä ja virkistyspäivä lähtee mukavasti käyntiin.

Hinta 9,9€/hlö +alv.

9- 11 Ohjattu Maastopyöräretki

Maastopyöräretkelle pääsee suoraan Easymoven pihalta. Maastopyöräretki sisältää 1-2h retken Kempeleen uusituilla reitistöillä.

Retki sopii aloittelijoille kuin harrastajalle. Retki sisältää ohjauksen ja tarvittavat välineet.

Hinta alkaen 49€/hlö + alv.

11-13 Lounas

Ulkoilun jälkeen ruoka maistuu tunnetusti hyvältä! Ravintola Bouliksen lounaspöydästä maittavat lounaat arkisin klo 10.30-13.00.

Hinta 9,9€/hlö + alv.

13 - 14 Hyvinvointiluento

Meillä Easymovella työskentelee laaja joukko hyvinvoinnin asiantuntijoita ja tarjoammekin asiantuntijuutta luentoina käyttöönne. Tarjoama sisältää luentoja hyvinvoinnista ja terveydestä, ravitsemuksesta, liikunnasta ja kuntoilusta, työhyvinvoinnista ja jaksamisesta sekä työmotivaatiosta ja työergonomiasta.


14 - 15 Päiväkahvit

Päiväkahvin kanssa sopii hyvin Bouliksen raikas smoothie.

15-16 Ole läsnä -rentoutus

Myötätuntoa itselle, rauhoittumista ja rentoutumista. Ole läsnä –rentoutuksen tarkoituksena on päästää tunnin ajaksi mieli irti töistä, huolista ja murheista. Saat olla tunnin vapaa velvoitteista eikä sinun tarvitse olla tavoitettavissa.

Ota yhteyttä alla oleva lomakkeen kautta niin teemme tarjouksen yllä olevasta ohjelmasta ja toiveistasi!