Koko päivän virkistyspäivä Easymovella

Tässä kuvattu esimerkki koko päivän virkistyksen ohjelmasta:


Klo 8 - 9 Aamupala & aamukahvit

Koko päivän virkistyspäivä on luonteva aloittaa yhteisellä kokoontumisella aamupalalle tai aamukahville ravintola Boulikseen. Maukas aamupala ja kuulumisten vaihto työkavereiden kesken poistaa mukavasti turhaa jännitystä ja virkistyspäivä lähtee mukavasti käyntiin.

Hinta 11,90€/hlö (sis alv.)

Klo 9 - 11 Ohjattu E-Fatbike safari

Easymove tarjoaa yhteistyökumppani Lunkin kautta e-fatbike -safareita Kempeleen retkireitistöillä ja ympäri vuoden! Lähtö ja paluu tapahtuu kätevästi Zempistä.

Pyörät (15kpl) ovat sähköavusteisia, joten avustus mahdollistaa pyöräilyn rennolla otteella!


Klo 11 - 13 Lounas

Ulkoilun jälkeen ruoka maistuu tunnetusti hyvältä! Ravintola Bouliksen lounaspöydästä maittavat lounaat arkisin klo 10.30-13.00.

Hinta 12,70€/hlö (sis alv.)

Klo 13 - 14 Kehonhuolto

Kehoa huoltavalla tunnilla keskitytään edistämään lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia. Kehonhuollossa mieli lepää ja kiire on poissa! Aktiviteetti on temmoltaan rauhallinen, sykkeiltään maltillinen ja teknisesti helppo.


Klo 14 - 15 Päiväkahvit

Päiväkahvin kanssa sopii hyvin Bouliksen raikas smoothie tai vaikkapa makea piirakka.

Klo 15 - 16 Hyvinvointiluento

Meillä Easymovella työskentelee laaja joukko hyvinvoinnin asiantuntijoita ja tarjoammekin asiantuntijuutta luentoina käyttöönne. Tarjoama sisältää luentoja hyvinvoinnista ja terveydestä, ravitsemuksesta, liikunnasta ja kuntoilusta, työhyvinvoinnista ja jaksamisesta sekä työmotivaatiosta ja työergonomiasta.