Näin tuemme liikkumistasi ja kuntoutumistasi etänä!

? SUUNNITELMIA ASIAKKAIDEMME LIIKKUMISEN JA KUNTOUTUMISEN TUEKSI!

Kuten aiemmin tällä viikolla kerroimme, olemme Easymovella kovasti suunnitelleet kaikenlaista mukavaa teitä asiakkaita varten, vallitsevat olosuhteet huomioon ottaen.

Tässäpä teille nyt ihan konkreettista listaa siitä, mitä on tuloillaan, aina sitä mukaa kun ehdimme suunnitelmiamme toteuttamaan:

? VIRTUAALIJUMPPIA KOTIIN

Kuvaamme teille jumppia, jotka laitamme YouTube -kanavallemme. Näin voitte jumppailla omaan tahtiinne kotona. Tulossa on niin korkeasykkeistä, rentouttavaa, lihaskuntoa vahvistavaa kuin aikuinen-lapsi jumppaa.

Kaikki jumpat kuvataan siten, että niitä on mahdollista tehdä myös ilman kuntoiluvälineitä TAI sellaisilla välineillä, joita löytyy yleensä kotoa.

? LIVEJUMPPIA ETÄNÄ

Ryhmäliikuntaohjaajamme vetävät teille etänä livejumppia. Ensimmäiset livejumpat vetää Minna Vörlin tulevana sunnuntaina 22.3. klo 17:30 Muokkaus45 ja klo 18.20 Kehonhuolto30. Jumpat käynnistyvät Zemppiläiset -facebook ryhmässä mainittuina kellonaikoina. Liittykäähän siis ryhmään niin pääset mukaan jumpalle!
Ensi viikolla on luvassa lisää livetunteja, pysykää kuulolla!

? KUNTOILUVÄLINEITÄ LAINAKSI KOTIIN

Saatte halutessanne käydä Kempeleen toimipisteeltä lainaamassa kotiin ryhmäliikuntavälineistöä. Lainaamme kahvakuulia, pumppisettejä, steppilautoja ja ryhmissalin käsipainoja ilmaiseksi kaikille asiakkaille, jotka ovat yhä jäseniämme. Tauolla olevat jäsenemme saavat välineitä lainaan hintaan 10e/väline.
Välineitä voi hakea lainaan vain asiakaspalvelun aukioloaikoina eli ma ja to iltaisin klo 15-19 ja ti aamuisin klo 9-11. Puhdistamme kaikki välineet teille valmiiksi. Välineiden palautus 14.4.2020 mennessä. Lainaamme aluksi vain 1 välineen per henkilö, jotta mahdollisimman monelle halukkaalle riittää kuntoiluvälineitä.

? TYÖERGONOMIA JA TYÖN TAUOTUS KOTONA

Etätyöskentelijöitä ohjeistamme työn ergonomiasta ja jaamme vinkkejä työn tauotukseen mm. taukojumpan avulla.

? ETÄKUNTOUTUS JA TURVALLINEN KUNTOUTUS- JA HIERONTAKÄYNTI PAIKAN PÄÄLLÄ

Selvitämme parhaillaan etäkuntoutuksen mahdollisuuksia ja toimenpiteitä. Teemme myös selontekoa teille asiakkaille siitä, millaisin toimenpitein pidämme toimipisteissämme asioivat kuntoutusasiakkaat mahdollisimman turvassa tarkoilla hygieniakäytänteillämme.

? LAHJAKORTIT EASYMOVELLE VERKKOKAUPASTA

Voitte hankkia lahjakortin hierontaan, fysioterapiaan, kuntosalille ja personal training – palveluihin verkkokauppamme kautta.

Verkkokauppamme kautta ostetut lahjakortit maksetaan verkossa ja toimitamme lahjakortin teille sähköpostitse.

Kannustamme teitä hankkimaan meiltä lahjakortin tarjoamalla jokaiseen yli 100 euron ostokseen kaupan päälle Inbody – kehonkoostumusmittauksen tai Easymoven teräksisen juomapullon. ?

Nyt on hyvä aika hankkia valmiiksi vaikkapa äitienpäivän, syntymäpäivien ja valmistujaisten lahjat. Ja mikäli tiedät, että tulet itse käyttämään palveluitamme myöhemmin tänä vuonna, voit hankkia itsellesi lahjakortin ja siten tukea yritystämme. ?

Tästä pääsette ostoksille: https://kauppa.easymove.fi/