Rectocelen hoito lantionpohjan fysioterapialla

Asiakkaat kertovat: emättimen takaseinämän laskeumaan apua lantionpohjan fysioterapiasta

Emättimen takaseinän laskeumaa kutsutaan peräaukon laskeumaksi tai rectoceleksi. Se voi olla seurausta ponnistelusta ulostamisen yhteydessä, raskaudesta, synnytysvaurioista tai ikääntymisestä.

"Hakeuduin lantionpohjan fysioterapiaan emättimen takaseinämän laskeumasta aiheutuvan virtsaamisen ja ulostamisen hankaluuden vuoksi. Kävin Marjaana Alajoen vastaanotolle kolme kertaa vuoden aikana. Fysioterapiakäynnit sisälsivät haastattelun, lähtötilanteen kartoituksen EMG-mittauksen avulla, lantionpohjan harjoitteet bio-palautelaitteen avulla sekä kotihoito-ohjeet. Olen tyytyväinen saamaani fysioterapiaan! Marjaana on oikein asiantunteva, ystävällinen, kannustava ja hyvä asiakaspalvelija. Oivalluksena fysioterapiajakson aikana tunnistin lantionpohjan lihakset ja opin tekemään niillä harjoituksia. Saavutin vahvemmat lantionpohjan lihakset, paremmat mittaustulokset ja jatkan nyt ylläpitovaiheen harjoittelua!"

Riinukka 38 v.


Artikkelin kirjoittaja on Easymoven asiakas, jonka fysioterapeuttina on toiminut lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut Marjaana Alajoki. Voit varata ajan Marjaanalle nettiajanvarauksemme kautta tai tiedustella muita aikoja spostitse marjaana.alajoki@easymove.fiOletko jo lukenut nämä?

Asiakaskertomus niska-hartiavaivojen kuntoutuksesta naprapaatin kanssa

Reilussa kolmessa kuukaudessa merkittävästi ryhdikkäämpi ja energisempi olo!

Lue lisää


Cystocele eli emättimen etuseinän laskeuma

Gynekologiset laskeumat ja kuntoutus

Mitä ovat gynekologiset laskeumat? Ja miten lantionpohjan toimintahäiriöitä hoidetaan fysioterapian keinoin?

Lue lisää